Annonce
Erhverv

Aarhus Airport åbner op for flytrafikken til København på mandag

Mandag 12. april åbnes der op for indenrigsflyvning mellem Aarhus og København. Foto: Aarhus Airport
Mandag 12. april begynder SAS at flyve mellem Aarhus og København med to daglige afgange.

AARHUS: Efter tre måneders stilstand bliver der igen åbnet op for flytrafikken i Aarhus Airport. Det sker 12. april, når SAS åbner for flyvningerne mellem Aarhus og København med to daglige afgange fra mandag til fredag og løbende weekendafgange.

- Det er meget positivt, at ruten mellem Aarhus og København åbner igen. Vi mærker tydeligt et behov fra særlig erhvervsrejsende, som savner den hurtige forbindelse mellem Danmarks to største vækstcentre. Samtidig vil vi derved også kunne imødekomme interessen for rejsende, som har ærinder på internationale destinationer”, siger administrerende direktør i Aarhus Airport, Nicolai Krøyer.


Det er meget positivt, at ruten mellem Aarhus og København åbner igen. Vi mærker tydeligt et behov fra særlig erhvervsrejsende, som savner den hurtige forbindelse mellem Danmarks to største vækstcentre.

Nicolai Krøyer


Det er planen, at flyvningerne mellem Aarhus og København bliver første skridt, hvorefter kapaciteten øges i takt med genåbningen af Danmark

Via en mellemlanding i København kan rejsende på nuværende tidspunkt opnå forbindelse til europæiske storbyer som Frankfurt, Berlin, Bruxelles og Nice samt oversøiske destinationer som New York, San Francisco, Chicago og Washington.

Annonce

Modernisering for flere millioner

Aarhus Airport er lige nu i gang med en større udvidelse og modernisering for op mod 140 millioner kroner, som forventes at være færdig i midten af 2022.

- Vi glæder os meget til at byde passagerne velkomne tilbage i Aarhus Airport, som stadig er i gang med en omfattende forvandling. Vi har haft fuldt tryk på byggeriet under den midlertidige nedlukning, og der er fortsat solid håndværkeraktivitet både ude og inde. Vi er dog helt klar til at sikre en god start og afslutning på rejsen på trods af byggearbejdet, siger administrerende direktør Nicolai Krøyer.

SAS’ første afgang ud af Aarhus Airport bliver en morgentur mandag den 12. april kl. 06.50.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce