Annonce
Østjylland

Aarhus' største genbrugsbutik får ny og bedre placering

Genbrugsbutikken i Bazar Vest får ny adresse. Arkivfoto
Den store genbrugsbutik i Bazar Vest får ny adresse.
Annonce

AARHUS: Byens største genbrugsbutik får ny placering.

Den store genbrugsbutik, der er placeret i bunden af Bazar Vest, får adresse foran Basaren i den tidligere Lykkeskolen.

Butikkens nye adresse har længe været et ønske. Det fortæller Tom Sand Egeskov, der er udviklingskonsulent i Danmission Genbrug i en pressemeddelelse.

- Den nuværende butik ligger skjult i bunden af Basaren. Med den nye placering bliver vi meget mere synlige. Vi glæder os rigtig meget til at sætte skub i nye muligheder for både interaktion med lokalområdet og forretningsmæssigt, lyder det.


Den nuværende butik ligger skjult i bunden af Basaren. Med den nye placering bliver vi meget mere synlige. Vi glæder os rigtig meget til at sætte skub i nye muligheder for både interaktion med lokalområdet og forretningsmæssigt

Tom Sand Egeskov


Udlejer Olav De Linde er allerede gået i gang med at sætte de nye lokaler i stand. Lokalerne overtages 1. januar, og så skal der indrettes og fyldes varer på hylderne, inden dørene kan åbnes for kunderne.

Det sker formentlig i begyndelsen af det nye år, står der i meddelelsen.

I den nye butik bliver der brug for flere frivillige og derfor er man allerede i gang med at søge flere hjælpere til butikken.

- Når vi nu begynder noget nyt, så er det altid et rigtigt godt tidspunkt at få helt nye frivillige med ombord. Der er virkelig god mulighed for, at man kan være med til at præge den nye butik og spille ind med viden og ideer, udtaler Tom Sand Egeskov fra Danmission Genbrug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Falske bank- og NemID-folk svindlede ældre kvinder: - En person fra Kina har forsøgt at hæve 20.000 kroner

Annonce