Annonce
Randers

Action, meget røg og endnu mere larm

Ombyggede Harley’er, som her med lang forgaffel kørte race i Allingåbro. Foto: Annelene Petersen
Der blev budt på hestekræfter, dækrøg og brølende motorer fra dragracing, drifting, tractor pulling til udstilling af kromskinnende biler. Allingåbro Motor Festival 2019 blev besøgt af drengerøve, børnefamilier, fuldblodsrockere og motorentusiaster.
Annonce

Allingåbro: Alle, med bare en smule oktan i blodet, var valfartet til Allingåbro Motor Festival lørdag. De fart- og action-glade motorentusiaster fik fuld valuta for pengene.

Specialbyggede monstertraktorer, med flere tusinde hestekræfter, dystede nemlig i intet mindre end en afdeling af Europacuppen i tractor pulling i klassen Super Stock.

Ombyggede Harley Davidson'er og toptunede japanske motorcykler fik fuld roulade i et inferno af larm på Hovedgaden, der i dagens anledning var inddraget til dragracebane.

På Foderstoffen ved de høje siloer blev der kørt drifting, som i alt sin enkelthed går ud på at få bilerne til at skride mest muligt ud. Banen var til tider komplet indhyllet i røg fra de maksimalt pressede dæk.

Det firhjulede off-road folk viste publikum hvad deres 4x4 off roader'e kunne klare af stejle stigninger og dybe sandgrave.

Motocross kørere på både to og fire hjul racede over hop og rundt i sving, hvor kaskader af sand blev sprøjtet ud mod tilskuerne.

Byens ellers stille Hovedgade lagde asfalt til brølende dragrace. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce