Annonce
Randers

Adressen 8900 Randers C sælger som varmt brød

Der står allerede 50 navne på den interersseliste, der venter på at de 15 lejligheder i det gamle møbelhus på Vestervold 4 i Randers bliver færdig. Illustration: Randers Arkitekten

40 ud af 42 lejligheder i den tidligere Søren Møllers Gades Skole er solgt, inden de er bygget færdige, og nu står der 50 mulige købelystne på en interesseliste til det gamle møbelhus på Vestervold, der lige er gået igang med ombygning.

Randers: 8900 Randers C er en adresse, der er attraktiv. Det slår ejendomsmægler Christian Bjørn fra Nybolig Bjørn og Ankersen Randers, fast.

- Det er næsten ved at være lige som 2900 Hellerup, griner Christian Bjørn.

- Nej, spøg til side. Men den er god nok, det er let at sælge midtbylejligheder. Adressen 8900 Randers C går som varmt brød, alle vil ind til byen at bo, siger ejendomsmægleren.

Det mærkes lige nu på, at 40 ud af nybyggede 42 lejligheder i den gamle Søren Møllers Gades Skole er revet væk, og nede i bunden af Vestervold er der allerede opstået en interesseliste på 50 navne til 15 lejligheder.

Det er i Chr. Rasmussens gamle møbelhus, som virksomheden Domesta ApS fra Skive har købt og er ved at omdanne til i alt 15 lejligheder. I stueetagen og snart på det meste af førstesalen har Randers Arkitekten til huse.

Annonce

Ekstra etages hejses op

I ombygningen indgår en ekstra etage ovenpå. En penthouseetage. Den bygges i øvrigt på en fabrik og hejses op på plads.

Øverste etage kommer til at ligge på højde med den store af Randers Regnskovs kupler, og de kommende beboere får et fantastisk kig ud over ådalen.

Priserne på en lejlighed i det gamle møbelhus kommer til at ligge på et spænd fra 1,8 millioner kroner til 6,5 millioner kroner.

- Og så er det i øvrigt en fornøjelse, at Domesta har valgt ene lokale håndværkere til arbejdet. Jeg talte med en af dem her den anden dag, og han frydede sig over at skulle arbejde sammen med ene gode, gamle Randers-virksomheder. For som han sagde: På pladsen tales der udelukkende dansk, så vi forstår det hele, og vi skal ikke være bange for, at en virksomhed, vi arbejder sammen med den ene dag, lukker den næste dag, det var han glad for, siger Christian Bjørn.

Hvornår lejlighederne står klar til salg, ved han ikke præcist endnu, men han har lovet at de folk, der står på interesselisten, får salgsmaterialet først af alle.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Flere partier vil sætte skatten op

Fodbold For abonnenter

Overblik og reaktioner: Vivild og Vorup styrer mod gyserkamp i sidste spillerunde

Annonce