Annonce
Navne

Afdeling for Folkeundersøgelser på Regionshospitalet Randers styrkes med erfaren leder

Michael Werenberg Mikkelsen ansættes pr. 1. september i en nyoprettet stilling som afdelingschef for Afdeling for Folkeundersøgelser på Regionshospitalet Randers. Pressefoto
Afdelingsledelsen i Afdeling for Folkeundersøgelser på Regionshospitalet Randers udvides 1. september med Michael Werenberg Mikkelsen.

Afdeling for Folkeundersøgelser på Regionshospitalet Randers har vokseværk, og med udnævnelsen som universitetsklinik inden for kræftscreening i efteråret 2020 er der nu brug for ekstra kræfter i afdelingsledelsen.

Derfor ansættes Michael Werenberg Mikkelsen pr. 1. september i en nyoprettet stilling som afdelingschef. I fællesskab med Berit Andersen, professor og ledende overlæge i Afdeling for Folkeundersøgelser, skal han stå for at lede afdelingen fremadrettet.

Michael Werenberg Mikkelsen er uddannet bioanalytiker i 2009 og har en kandidat i biomedicinsk teknik. Han har desuden taget en efteruddannelse som master i offentlig ledelse. Han kommer fra en stilling som ledende bioanalytiker ved Nuklearmedicin og PET på Aarhus Universitetshospital.

Annonce

Tidlig opsporing

Afdeling for Folkeundersøgelser er en del af Regionshospitalet Randers og er udpeget af Aarhus Universitet til universitetsklinik. Afdelingen er ansvarlig for kræftscreeningsprogrammer i Region Midtjylland og indgår desuden i planlægning af kræftscreening på tværs af regionerne.

Det arbejde ser Michael Werenberg Mikkelsen frem til at blive en del af. Og så glæder han sig til at arbejde med en gren af sundhedsvæsnet, der møder borgerne et helt andet sted i deres forløb, end han gør nu.

- Jeg kommer fra en afdeling, hvor vi har patienterne relativt sent i deres sygdomsforløb. Derfor er det meget meningsfuldt for mig at blive en del af en afdeling, hvor vi forhåbentlig fanger sygdommene langt tidligere, siger han.

Michael Werenberg Mikkelsen kommer desuden med 10 års ledelseserfaring fra Aarhus Universitetshospital.

- Jeg har stor respekt for Afdeling for Folkeundersøgelsers flotte resultater og ser meget frem at blive en del af afdelingen og Regionshospitalet Randers. Jeg kan forhåbentlig bidrage til den fortsatte udvikling af afdelingens drift og forskning med de ledelseskompetencer, jeg har opbygget i min tid på Aarhus Universitetshospital, siger han.

Annonce

Dygtig leder med masser af erfaring

Hospitalsledelsen på Regionshospitalet Randers ser frem til at byde Michael Werenberg Mikkelsen velkommen til hospitalet og glæder sig til det fremadrettede samarbejde.

- Michael er en dygtig leder med masser af erfaring. Så vi tror på, at han sammen med Berit kan udvikle afdelingen og sætte endnu mere fokus på området for kræftscreeninger, siger Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør, Regionshospitalet Randers.

Michael Werenberg Mikkelsen er 41 år og bor i Søften med sin kone og to børn.

Annonce
Randers For abonnenter

Nye trængsler for trafikanter i Randers venter forude: Først var det Hvidemøllebroen, nu skal et af de mest befærdede kryds flyttes

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Østjylland

Politiet må ikke straffe fartsyndere i turistområde: Borgere føler sig magtesløse i spil mellem systemer

Randers For abonnenter

Marienlund skyder op med nye ejerlejligheder midt i populær bydel: Seks ud af 12 lejligheder er allerede solgt inden rejsegildet

Randers

Kære Verdo-kunde: Næste år skal du betale mere end dobbelt så meget som i år for at holde varmen i din bolig

Randers

Politiet søger vidner efter sag om blufærdighedskrænkelse: Fremmed satte sig ind på passagersædet og befamlede og kyssede 21-årig kvinde

Randers

Mand gjorde beboere utrygge i boligområde: Spyttede efterfølgende betjent i ansigtet og slog ham i hovedet med en sko

Randers FC For abonnenter

Det er muligt, tv ikke ville sende, men i Randers elsker vi pokalen af en grund

Navne

25 års jubilæum: Arkivets materiale er der for at blive brugt

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Randers

Camilla og Finn er sikre i deres sag: Derfor lugter det på Randers Havn

Randers

Næsten alle partier står bag: 50 millioner kroner ekstra til børneområdet hvert år

Sport For abonnenter

Udkørt Randers HK-profil utilfreds med løst krudt i skudarmen: - Det er svært, når kroppen siger fra

Østjylland

Kandidat til HK's ledelse krænkede medarbejder verbalt til julefrokost

Annonce