Annonce
Randers FC

Få overblikket her: Afgørende uge for de randrusianske ligahold - Randers FC i aktion tre gange

Alhaji Kamara tabte et skridt i kampen om topscorertitlen i Superligaen, da han sad ude med karantæne i den seneste kamp mod FC Nordsjælland. Men i den kommende uge er der muligheder for at øge måltotalen. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Her kan du få overblikket over sporten i den kommende uge, hvor Randers FC blandt andet skal i aktion tre gange.

Følger du de lokale ligahold i Randers, kan du se frem til en række interessante kampe i den kommende uge.

Blandt andet skal Randers FC i aktion hele tre gange i en uge, der meget vel kan blive afgørende for holdets top 6-skæbne.

Amtsavisen giver dig overblikket over ugens vigtigste sportsbegivenheder her:

Superliga: OB-Randers FC

Randers FC har ikke vundet en Superligakamp i Odense siden 2016. Her jubler Max Fenger over en scoring i den seneste OB-sejr på 2-0 i sommeren 2020. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vi tyvstarter allerede søndag i denne uge, hvor Randers FC på udebane skal møde OB.

Det bliver en nøglekamp, da fynboerne er et af de få tilbageværende hold, som kan true Randers FC's plads i mesterskabsspillet.

Inden opgøret ligger Randers FC nummer fire med 27 point, mens OB på syvendepladsen har 21 point, så en sejr vil sende Randers FC meget tæt på det forjættede land.

Randers FC har dog ikke set gode ud de senere år, når de har spillet i Odense, hvor de blot har hentet ét point og scoret to mål i de seneste otte kampe.

Kampen spilles søndag klokken 14.

Håndboldliga: Randers HK-Skanderborg

Forventningen vil være to point til Sidsel Mejlvang og kompagni, når de på hjemmebane møder Skanderborg. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers HK har en vigtig kamp på programmet, når de i næstsidste runde af grundspillet møder Skanderborg.

Det bliver en kærkommen mulighed for revanche, efter at Randers HK i oktober led et et-mål-nederlag på udebane mod netop Skanderborg.

Skanderborg har dog generelt haft en svær sæson og ligger næstsidst i ligaen med lang afstand op til de foranliggende hold.

Derfor bør Randers HK kunne vinde i Arena Randers og tage to point, som kommer til at få stor betydning for sæsonens videre forløb.

Kampens spilles onsdag klokken 18.30.

Superliga: Brøndby-Randers FC

Patrik Carlgren fik rødt kort for at nedlægge Brøndbys Simon Hedlund, da de to hold senest tørnede sammen på Brøndby Stadion . Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Torsdag skal Randers FC en tur til den københavnske vestegn. Modstanderen er Brøndby, som ganske uventet bejler til mesterskabet i denne sæson.

Brøndby har statistikken på deres side, da Randers FC ikke har vundet i de seneste seks besøg i Brøndby. Senest vandt Brøndby 5-2 i efteråret 2019 i en kamp, hvor Patrik Carlgren blev udvist.

Opgøret bliver også en interessant duel melem Brøndby-duoen Michael Uhre og Jesper Lindstrøm og Randers FC's Alhaji Kamara, som alle tre bejler til topscorertitlen i Superligaen.

Der er kampstart klokken 20.

Basketliga: Horsens IC-Cimbria

Cimbria tabte hjemme til Horsens IC i den sidste kamp inden landskampspausen. De gule er også modstanderen, når turneringen genoptages i den kommende uge. Arkivfoto: Jakob Lerche.

Efter tre ugers landskampspause skal Randers Cimbria i aktion igen i Basketligaen, hvor modstanderen på udebane er Horsens IC.

Efter en dårlig stime på fem nederlag i træk i ligaen og pokalturneringen har Randers Cimbria hårdt brug for at komme tilbage på sporet.

Med en sejr i Horsens vil Cimbria dog stadig være et varmt bud på andenpladsen i grundspillet. Inden opgøret ligger Horsens nummer to med to point ned til Cimbria, men randrusianerne har spillet en kamp færre.

Efter kampen i Horsens har Cimbria fem kampe tilbage i grundspillet.

Kampen i Forum Horsens spilles torsdag klokken 18.45.

Superliga: Randers FC-Lyngby

Jubel efter Bassala Sambous scoring til 3-0 i mødet mellem Lyngby og Randers FC tilbage i december.  Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Søndag 7. marts skal Randers FC i aktion for tredje gang på en uge, når de tager imod Lyngby i Superligaen.

Det vil være en kamp, hvor kravet til Randers FC vil være en sejr for at fastholde afstanden til top 6-forfølgerne. En sejr bør da også være inden for rækkevidde, da Lyngby efterhånden må være godt tappet for selvtillid efter blot at have vundet en kamp hidtil i sæsonen.

I det omvendte opgør i december vandt Randers FC 3-0 på scoringer af Alhaji Kamara, André Rømer og Bassala Sambou.

Der er kampstart klokken 12 på Cepheus Park Randers.

Embed: Spørg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers taber 2-0 til AGF i Aarhus

Randers FC For abonnenter

Kontraktudløb til sommer: Status på fremtiden for mål-maskinen Marvin Egho

Annonce