Annonce
Sport

Se målfotoet: Randers-rytter var få millimeter fra DM-titel

Frederik Dupont Hougaard blev slået på målstregen og måtte nøjes med DM-sølv. Foto: Privat
Frederik Dupont Hougaard var et mulehår fra at blive dansk mester i U15 linjeløb. Målfoto afslørede, at Randers-rytteren akkurat ikke fik cyklen over stregen først.
Annonce

Randers: Der manglede vel i underkanten af en centimeter, så var Frederik Dupont Hougaard fra Randers Cykleklub af 1910 blevet dansk mester i linjeløb for U15-ryttere.

Målfoto afslørede, at Randers-rytteren manglede et halvt cykeldæk for at vinde spurten mod Theodor Clemmensen fra Aalborg, som dermed endte øverst på podiet ved Store Heddinge på Stevns.

Ved DM for børne- og ungdomsryttere stillede flere ryttere fra Randers Cykleklub af 1910 op, og det lykkedes for flere at køre i top 10.

Hos de yngste i U11 kørte både Jens Christian Schmidt og Felix Würtz Ingvardsen sig blandt de ti bedste i både enkeltstart og linjeløb, og i U15 for piger kørte Julie Alberte Schmidt et par flotte DM-løb.

Hun sluttede nummer syv på enkeltstarten, og i linieløbet dagen før kom hun med de første piger hjem og spurtede sig til en ottendeplads.

I U13 deltog Alfred Quottrup, og i U17 var Christopher Johansson og Nicolai Frølund Nørgaard til start. De måtte dog nøjes med placeringer udenfor de ti bedste.

Målfotoet fra U15-klassens spurtfinale i linjeløb, som viser, at Frederik Dupont Hougaard akkurat ikke nåede over målstregen i tide. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Midttrafik retter ind: Nu kører bussen igen i Helstrup - men kun som midlertidig løsning

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Annonce