x
Annonce
Randers FC

Aflyst kamp kostede engelsk Randers FC-fan sin tribunedebut: - Skuffelsen var enorm

Engelske Meryck Franklin-Ryan er blevet introduceret til Randers FC af sin meget dedikerede nabo i Hørsholm, så søndag skulle briten have været i Århus for at se sin første kamp med kronjyderne nogensinde. Foto: Privat
Engelske Meryck Franklin-Ryan, som har boet i Danmark i fem år, er blevet dedikeret Randers FC-fan og skulle søndag mod AGF have set holdet live for første gang. Derfor ærgrer aflysningen ham virkelig, men der er allerede sat et nyt kryds i kalenderen til sin debut på tribunen.

Randers: Det var stor ærgrelse hos både AGF og Randers FC over, at klubberne søndag måtte aflyse forårspremieren på Ceres Park, da banen ikke kunne håndtere de store mængder nedbør.

Særligt på bekostning af de mange tilskuere, som måtte gå glip af kampen. Knap ti busser fra Randers FC med fans og sponsorer havde eksempelvis planlagt at tage turen sydpå.

Men skuffelsen må nok alligevel være en tand større hos en mand, da nyheden om aflysningen tikkede ind søndag klokken 11.

Her befandt engelske Meryck Franklin-Ryan sig halvvejs på færgeoverfarten mellem Sjællands Odde og Århus sammen med et par af sine gode venner. Godt på vej til sin første Randers FC-kamp nogensinde.

- Vi havde planlagt turen for flere måneder siden og glædet os til den lige så længe. Det var den første kamp, jeg skulle se med Randers FC, så jeg var virkelig spændt, og så endda til et derby, som er den største kamp for klubben. Dét så jeg virkelig frem til, siger Meryck Franklin-Ryan til Randers Amtsavis og tilføjer:

- Skuffelsen var derfor enorm. Det var virkelig en skam, at det blev aflyst på grund af regn, for vi havde bygget spændingen op i månedsvis.

Annonce

På tur til Parken

Men hvorfor i alverden er en brite som Meryck blevet tilhænger af Randers FC?

Jo, for fem år siden flyttede han fra Hastings ved Englands sydkyst til Hørsholm nord for København for at arbejde.

Her blev han hurtigt gode venner med sin nabo Nikolaj, som er eksilrandrusianer og inkarneret Randers FC-fan, og den slags tilhørsforhold smitter af.

- Jeg er selv Arsenal-fan, men ledte efter en klub at holde med i Danmark. Nikolaj er hardcore Randers FC-fan og den passion blev jeg grebet af. Det er det, fodbold handler om, så de seneste to år er jeg begyndt at følge klubben mere og mere sammen med Nicolaj og hans bror Jacob. De har endda skaffet mig en kampbåren trøje, lyder det fra Meryck Franklin-Ryan.

Kulminationen skulle altså have været søndag, men turen endte i stedet med en knap så entusiastisk sightseeingtur rundt i Århus, inden færgen igen gik mod Sjælland.

Men sådan et bump på vejen slår ikke briten ud.

- Vi har allerede planlagt, at vi skal ind og se Randers FC mod FC København i den sidste grundspilskamp, som er min første friweekend efter den her, så må vi bare håbe, at deres stadion kan håndtere regn lidt bedre, griner englænderen, som godt er klar over, at kronjydernes statistik er en noget andet mod hovedstadsholdet end AGF.

- Randers FC er ikke blevet slået af AGF i flere år, mens de sjældent vinder mod FC København, men det gør ikke noget, om du vinder eller taber. Jeg er nået det punkt, hvor jeg skal se dem live. Jeg vil være der for at støtte holdet fra tribunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce