Annonce
Østjylland

Aftale på plads: Colliers vil dominere udlejningen af erhvervsejendomme i Aarhus

Colliers medvirkede i salget af Falck-Gården i Aarhus. Nu satser Colliers på at få en ledende rolle på markedet for udlejninger af erhvervsejendomme i Aarhus. Arkivfoto: Colliers
Colliers International overtager aktiviteterne i ButiksKompagniet i Aarhus. Hos Colliers er det planen at blive toneangivende på markedet for udlejning af århusianske erhvervsejendomme.

AARHUS: Colliers International får et meget solidt fodfæste på det århusianske marked for udlejningsejendomme til erhverv.

Den internationale rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme overtager ButiksKompagniets aktiviteter i Aarhus.

Overtagelsen sker som et led i en ambitiøs vækststrategi og med et mål om også at være markedsledende på udlejningsmarkedet for erhvervsejendomme.

- Vi er allerede markedsledende inden for de øvrige segmenter på udlejningsmarkedet i Østjylland - industri/logistik og kontor - og vi ser frem til samarbejdet med de dygtige folk fra ButiksKompagniet. Vi tror på, at vi med denne tilførsel af kompetencer vil styrke vores position yderligere på retail-segmentet, siger Jan Nickelsen, partner og direktør i Colliers Aarhus med adresse på Søren Frichs Vej.

Annonce

Colliers International

Colliers er en international rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme.

Colliers har kontorer i 68 lande og har 17.000 medarbejdere.

De ansatte beskæftiger sig med formidling af ejendomme, udlejning, lejerrådgivning og vurderinger.

I Århus har Colliers kontor på Søren Frichs Vej.

49 medarbejdere

Colliers International overtager de tre mæglere, der i dag udgør teamet i ButiksKompagniet i M. P. Bruuns Gade i Aarhus.

Colliers i Aarhus består nu af 49 medarbejdere.

- Med denne styrkelse af vores team kan vi nu i endnu højere grad understøtte vores kunders behov for specialiseret rådgivning, forklarer Jan Nickelsen.

Aftalen omfatter alene overtagelse af ButiksKompagniets aktiviteter i Aarhus.

ButiksKompagniets indehaver, Torben Steen Hansen, fortsætter aktiviteterne i Butikskompagniet København, hvor virksomheden begyndte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Året der gik i Randers 2019

Annonce