Annonce
Sport

Agesen om Randers HK-profil: Ude på ubestemt tid

I den kommende tid skal Jamina Roberts forsøge at få styr på den skulderskade, som har drillet hende i måneder. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Jamina Roberts kommer ikke til at spille håndbold den kommende periode. I måneder har svenskeren døjet med sin skulder, og derfor er hun nu ude på ubestemt tid.

Randers: Før ligaopgøret mod Ajax København varslede Randers HK-cheftræner, Niels Agesen, at opgøret måske blev den sidste for Jamina Roberts i en periode.

- Hun spillede med store smerter under Final 4, og så længe vi ved, at vi ikke risikerer noget ved det, så kan det gå. Men vi skal også tænke på, at hun har et liv efter håndbolden, og derudover vil vi også gerne kunne bruge hende kontinuerligt. Derfor kan der vente en længere pause efter kampen mod Ajax, fortalte Niels Agesen forud for opgøret, der endte i klubbens niende nederlag i træk.

Og cheftræneren bekræfter nu, at den svenske stjerne må sætte sig på tribunen med den skulderskade, der har forfulgt hende i knapt tre måneder.

- Jamina er ude, og vi ved ikke hvor længe. Jeg kender ikke de præcise detaljer, men hun har fået lavet noget i skulderen, som gør, at hun i hvert fald er ude i 14 dage. Det er ikke til at sige, hvornår hun er tilbage, siger Niels Agesen.

Annonce

Ingen træning

Svenskeren forklarede selv til Randers Amtsavis før kampen mod Ajax, at hun længe har været i smerte ved skudafvikling, men alligevel har hun været at finde på træningsbanen.

Det kommer hun ikke til i den kommende periode.

- Hun er ikke engang i stand til at træne. Hun er helt ude, lyder det fra Niels Agesen.

Randers HK spiller mod København Håndbold fredag aften klokken 18.30 i Arena Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tidligere Visit Randers-ansat bliver vigtig brik i ny turisme-satsning

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];