Annonce
Østjylland

AGF-cheftræner om sin nytiltrådte assistent: En stor personlighed

Morten Karlsen svingede allerede på første arbejdsdag pisken over AGF-spillerne. Foto: Axel Schütt.
Annonce

FODBOLD: Rubén Sellés er rejst hjem til Spanien, og torsdag kunne AGF præsentere en ny mand til trænerteamet, en ny assistenttræner, der sammen med Lars Friis fremover skal hjælpe til i hverdagen på Fredensvang og agere sparringspartner til cheftræner David Nielsen.

Navnet er Morten Karlsen.

Han har senest været cheftræner for HB Køge i landets næstbedste række, og før det ungdomstræner i FC Nordsjælland.

- Jeg har altid haft sultne folk omkring mig i trænerstaben, og det har været en total 'no brainer' at ansætte ham, siger David Nielsen.

- Det er en dygtig fodboldtræner, som på egen krop har mærket, hvordan det er at være træner i 1. division. Og det er et fantastisk sted at udvikle sig som træner. Han har en stor personlig karisma, og det er afgørende for holdet, der, hvor vi er nu. Rubén og jeg har været gode til at få holdet til at forsvare, men nu var det tid til at få noget nyt ind og et andet fokus på spillet med bolden, kommer det fra Nielsen.

Hvor forskellig er han fra Sellés som træner?

- Han stiller samme høje krav til spillerne. Vi er i AGF interesserede i, hvad det er, vi skal som hold, hvor vi gerne vi hen. Og uden at vi skal lave os selv om til FC Nordsjælland, så er det klart, at jeg kan se, at noget af det, vi skal blive bedre til er i paratheden og spillet med bolden, kommer det fra cheftræneren.

41-årige Morten Karlsen glæder sig - sjovt nok - til udfordringen:

- Der er blevet lagt mange gode sten i den forgangne sæson, som vi skal bygge videre på, og jeg ser meget frem til at blive en del af et meget dygtigt og kompetent trænerteam, siger den tidligere midtbaneslider, der i en periode som aktiv bar en hjelm under kampene på grund af flere hjernerystelser.

Han startede fodboldkarrieren i B 93 og var siden forbi klubber som FC Nordsjælland, FC Zwolle, Randers FC og Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Tilbagevendt Tosin skal slippes løs: - God nyhed med ekstra frihed

Annonce