Annonce
Østjylland

AGF-fan giver sin trøje til Stage: Aarhus har din ryg

Trøjen og de andre gaver bliver overrakt til den unge midtbanekriger i forbindelse med aftenens kamp i Parken. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Der er nu flere erkendtligheder på vej til den tidligere midtbaneslider i AGF. Blandt andet en helt ny hjemmebanetrøje med Aarhus på ryggen.
Annonce

AARHUS: I starten af denne uge fik Jens Stages skifte fra AGF til FCK en masse opmærksomhed af en helt forkert årsag. To mænd kastede ting ind gennem vinduerne til hans lejlighed i Aarhus, og de to personer der var i lejligheden var nødt til at flygte ud af et andet vindue. Efterfølgende tog AGF's fangrupperinger afstand til angrebet, og nu bliver opbakningen på Twitter samlet under hashtagget #Aarhushardinryg, som Martin Nielsen har startet. Men han har også besluttet sig for at gøre noget mere.

- Som en af fem AGF-fans fik jeg tilsendt den nye trøje og i brevet med trøjen stod der at jeg kunne gøre med den, hvad jeg ville. Jeg kunne plukke jordbær i den, tage på stranden i den eller give den videre. Så den har jeg besluttet at give Jens Stage, siger han.

På ryggen af alle AGF's trøjer står der som bekendt Aarhus øverst, og netop det passer godt til formålet, mener Martin Nielsen.

- Jeg synes at det er et fint symbol og en måde at vise at Stage altid skal kunne være i Aarhus. For vi skal huske at før han skiftede til AGF, der stod han ude på lægterne sammen med os andre, fordi han er AGF-fan, og det er han stadig, siger Martin Nielsen.

Trøjen skal efter planen overrækkes til Jens Stage i forbindelse med kampen mod FCK i Parken fredag aften. Ved samme lejlighed har flere andre grupperinger samlet ind til flere forskellige gaver til den tidligere AGF-spiller. Eksempelvis har en gruppe samlet ind til en kasse Ceres Top, mens en anden har skillinget sammen til et gavekort til en glarmester. Alle gaverne bliver efter aftale med FCK overrakt i forbindelse med præsentationen af spillerne.

Martin Nielsen i sin blå-hvide uniform - og i selskab med sine børn, Vera-Louise og Håvard. Og ja, Håvard er opkaldt efter Håvard Flo. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce