Annonce
Østjylland

AGF Kvindefodbold skal have ny træner

Anders Nim stopper som cheftræner hos AGF Kvindefodbold. Foto: Axel Schütt
Cheftræner Anders Nim stopper med øjeblikkelig virkning. Det er et ønske om at komme tættere familien i København, der får træneren til at sige stop.
Annonce

FODBOLD: AGFs kvinder skal have ny fodboldtræner.

Anders Nim har selv udtrykt ønske om at stoppe, da han ikke kan få privatlivet til at hænge sammen med jobbet som fodboldtræner i Aarhus

- Min kæreste bor i København og jeg har indtil nu pendlet frem og tilbage. Af ændrede familiære årsager ønsker jeg nu at rykke tættere på København, og det hænger naturligvis ikke sammen med cheftrænerposten i AGF Kvindefodbold her i Aarhus, siger Anders Nim til AGFs hjemmeside.


Af ændrede familiære årsager ønsker jeg nu at rykke tættere på København, og det hænger naturligvis ikke sammen med cheftrænerposten i AGF Kvindefodbold her i Aarhus

Anders Nim


AGFs nystartede hold i kvindernes bedste fodboldrække har blot hentet tre point i de første seks kampe af ligaen.
- Der har været mange årsager til, at det har været en udfordrende opstart her i efteråret, og efter en god dialog med klubben, er vi blevet enige om, at skal der skabes en forandring, kan det være et godt tidspunkt nu. Så alt i alt er jeg nået frem til, at det passer godt at stoppe nu, lyder det fra cheftræneren.

Annonce

Nyt liv i holdet

Chefen for AGF Kvindefodbold, Marie Greve, siger, at klubben kommer til at savne trænerens kompetencer og faglighed, men samtidig har forståelse for hans ønske om at stoppe.

- Vi betragter samtidig et trænerskifte nu som en mulighed for at skabe en forandring på cheftrænerposten og dermed puste nyt liv i holdet, så vi kan bringe os tilbage på sporet i Gjensidige Kvindeligaen, udtaler Marie Greve.

Annonce

Assistent får ansvaret

I weekenden vil assistenttræner Allan Nørgaard stå med ansvaret i kampen mod HB Køge på Vejlby Stadion. Han vil blive assisteret af talentchefen i AGF, Allan Frederiksen.

Efter kampen vil der være en landskampspause, hvor AGF Kvindefodbold vil se nærmere på en løsning på trænerposten.

- Efter kampen på lørdag venter der os en landskampspause, hvor vi får tid til at finde den rette løsning på cheftrænerposten - om det så bliver med en kortere horisont eller en mere permanent løsning må tiden vise. Men vi er fortrøstningsfulde og vi glæder os til at præsentere vores nye cheftræner for Gjensidige ligaholdet, siger Marie Greve til AGF.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce