Annonce
Randers

Agnes fra Stevnstrup skal studere i Norge

Agnes Niewald de Place har fået et legat, så hun kan studere et halvt år i Norge. PR foto

Stevnstrup: Til august siger 23-årige Agnes Niewald de Place på gensyn til sit liv som studerende på kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og rejser på studieophold i Norge. Hun skal være udvekslingsstudent på Oslo Metropolitan University som led i sin uddannelse. Med i bagagen har hun et legat på 10.000 kroner fra Nordea-fonden.

- De udbyder nogle spændende fag på universitetet i Oslo, og det kan give mig noget andet end det, jeg har haft tidligere. Datavisualisering er et af de fag, jeg glæder mig mest til at prøve kræfter med, fortæller Agnes Niewald de Place i en pressemeddelelse.

Hun kommer hjem fra sit studieophold i Norge i januar 2020 og fortsætter derefter på sin kommunikationsuddannelse, som hun forventer at færdiggøre i januar 2021.

Nordea-fonden uddeler årligt op til 10 millioner kroner i legater til professionsbachelorstuderende og kandidatstuderende, der tager på studieophold i udlandet. Nordea-fondens næste ansøgningsrunde er til efteråret med ansøgningsfrist 15. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce