Annonce
Randers

Ahhhh - påskeferie. Hvad skal vi lave?

Igen i år er der stort Hoppeland i Dronningborghallen. Men der er også meget andet at tage sig til påskeferien. Arkivfoto.

Meteorologerne virker lige nu ret uklare på, hvordan vejret bliver. Men der er meget andet at tage sig til for både børn og voksne. Vi giver nogle gode bud her.

Skolebørnene er allerede i fuld gang med deres påskeferie. Mange voksne har måske også taget forskud på glæderne, men for rigtig mange venter påskeferien sammen med perlerækken af helligdage, der starter torsdag. Meteorologerne virker lige nu ret uklare på, hvordan vejret bliver. Men der er meget andet at tage sig til for både børn og voksne. Vi giver nogle gode bud her.

Musikalske oplevelser
Fredag er der masser af musik på Underværket, når Randers Sound løber af stablen. Her giver ti lokale bands, der alle vil frem i verden, eksempler på deres kunnen fra 17-24.

Lørdag er der stor koncert med Kashmir i Ridehuset. Bag sig har de et anmelder rost album Trespassers. Inden det kendte band går på scenen, varmer de danske indierockere Kitty Wu op.

Sanser, lort og hop
Randers Regnskov har naturligvis tænkt på hele familien, når påskeferien står i sansernes tegn Blandt andet kan man prøve, hvordan det er at have flagermusens ekkosans. Det er den, der hjælper dem med at flyve i mørke. I cafeteriet kan der komme kamp mellem synssansen og smagssansenn, når der serveres desserter - formet som dyrelort!

Randers Legeland har selvfølgelig åben for børn og barnlige sjæle, og så er der igen i år kæmpe hoppeland i Dronningborghallen.

Adelsmænd m.m.
Det kan også være, man har lyst til at lege adelsmand for en dag. Det har man så alle muligheder for i påskeferien, på Herregårdsmuseet på Gammel Estrup. Her skal der nemlig både lave våbenskjolde, lære at skrive gotisk og meget mere.

Og bliver man træt af det, så kan man bare skrælle rodfrugter! Der er Findus Cup i Randers Storcenter i dag mellem 14 og 18, hvor den hurtigste rodfrugtskræller skal kåres. Findus har lovet, at der er præmier til alle deltagere og malebøger og balloner til alle børn. Bliver man danmarks hurtigste rodfrugtskræller, så er der en kontant præmie på 5000 kroner!

Popcorn og afslapning
Gågaden i Randers vil også summe af aktiviteter og gode tilbud lørdag den 3. april, hvor det summer af maskotter. Med mindre man da bare vil lave ingenting? Det skulle jo også være sundt.

I BioCity Randers, er der flere familiefilm på programmet. Blandt andet Alice i Eventyrland, Karla og Jonas og Det regner med frikadeller. For de voksne er der også flere film. Alle film kan krydses med sodavand og popcorn.

Så der er nok at tage sig til i påskeferien. Med mindre man bare vil slappe af og nyde fridagene. Det skulle være så sundt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce