Annonce
Mariagerfjord

Aktiv vinterferie var en stor succes

Malou Otte Koefod (tv) og Mille Vinther Jensen (th) viser her deres kreative værker frem efter at have deltaget i en af ungdomsskolens aktiviteter. Pressefoto
Aktiv Ferie i uge 7 blev, trods covid-19, en stor succes. Formatet var i år noget anderledes end tidligere, da man havde flyttet størstedelen af arrangementerne til digitale platforme.

MARIAGERFJORD: Vinterferien blev, ligesom de seneste 11 måneder, noget anderledes, end vi er vant til. Grundet covid-19 har Aktiv Ferie ikke kunnet afholde de sædvanlige holdaktiviteter, der kendetegner projektet. Det stoppede dog ikke arrangørerne i at forsøge at afvikle Aktiv Ferie - man tog i stedet en chance og forsøgte sig med online platforme. Det skulle vise sig at blive en succes.

- Helt bestemt en stor succes, og jeg kan slet ikke få armene ned, siger Maria Grønhøj Bisgaard fra Kultur og Fritid i Mariagerfjord Kommune.

- Det er gået langt over, hvad jeg havde håbet på. Børn og forældre har taget godt imod de digitale tilbud. 128 børn var tilmeldt, og alle de tilmeldte deltog online med ingen eller minimalt frafald. Der har været nogle få, der har haft udfordringer med at komme på digitalt, men det har løst sig hen ad vejen.

Maria Grønhøj Bisgaard fortæller, at på trods af de mange gode erfaringer, de har fået ved afholdelse af Aktiv Ferie i uge 7, så håber man ikke, der er behov for at skulle afvikle det på samme måde igen.

- Nu går vi i gang med at planlægge Aktiv Ferie i sommerferien - og selvom den digitale model har været en succes, så håber vi på at kunne lave vores normale model med aktiviteter, hvor børnene kan mødes fysisk i sommerferien, men hvis corona fortsat vil drille, så er det godt at vide, at denne løsning virker, slutter Maria Grønhøj Bisgaard.

Der har tidligere år deltaget op mod 400-450 børn og unge i Aktiv Ferie i uge 7, dog har disse fordelt sig på cirka 20 forskellige aktiviteter med op mod 50 deltagere per hold. I år var der 11 aktiviteter at vælge imellem, men grundet onlineplatformen havde man valgt maksimalt at have 25 deltagere per hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers taber 2-0 til AGF i Aarhus

Randers FC For abonnenter

Kontraktudløb til sommer: Status på fremtiden for mål-maskinen Marvin Egho

Annonce