Annonce
Østjylland

Aktivitetsparken får ny donation: Fordobles hvis Auning-borgere lægger tre millioner i de lokale butikker

Ved Auning Løbet sidste torsdag overdrog Anders Rasmussen, uddeler i Superbrugsen, en donation på 50.000 kr. til projektet og startede samtidig en kampagne, hvor borgere i byen kan sikre endnu en donation på 50.000 kr. ved at handle lokalt for tre millioner kr. inden 8. oktober. Foto: Facebook.
Superbrugsen i Auning benyttede torsdagens Auning Løbet til at overrække en donation til projektet med at etablere en aktivitetspark i Auning og indledte samtidig en kampagne, der skal få de lokale borgere til pungen og støtte butikslivet.

Auning: Foreningen bag Auning Aktivitetspark har fået en direkte kontantindsprøjtning fra lokalområdet til projektet med at skabe et samlingspunkt for byens borgere med idræts- og træningsfaciliteter.

Til Auning Løbet i torsdags overrakte uddeler fra Super Brugsen, Anders Rasmussen, en check på 50.000 kr. til projektet.

- Jeg er glad for, vi har nogle forretninger i Auning, der gerne vil støtte det lokale. Vi er nødt til at holde sammen lokalt for at få tingene til at ske, og det er det her et billede på, siger formand for foreningen for Auning Aktivitetspark, Mads Bjerregaard.

Annonce

- Vi er ejet af medlemmer og indbyggere i Auning og omegn, og vi synes, den aktivitetspark er en super god ting for byen. Vi vil gerne give tilbage til vores kunder, og derfor støtter vi i første omgang med 50.000 kr., siger uddeler Anders Rasmussen fra Superbrugsen.

Startskuddet på handelskampagne

Donationen var samtidig startskuddet på en handelskampagne i Auning, der foruden støtte til aktivitetsparken også skal være med til at booste det lokale butiksliv, forklarer uddeler Anders Rasmussen.

I Superbrugsen kan man få en konvolut, hvor man kan samle boner fra alle lokale butikker på nær dagligvare- og discount-butikker, som man så kan aflevere i Superbrugsen, og hvis det lykkes for de lokale at handle for tre millioner i alt inden 8. oktober, så sender Superbrugsen yderligere 50.000 kroner af sted mod aktivitetsparken.

- Vi vil gerne være med til at bakke op om butikkerne i byen og være med til at sikre, at folk handler lokalt i en tid, hvor mange butikker har haft det svært, siger uddeleren og fortsætter:

- Jeg tror, de tre millioner er et realistisk beløb at ramme. Det kræver selvfølgelig noget af de mennesker, der bor i byen, men det er jo også mange ting. Hvis du får repareret din bil eller køber en ny, kan du aflevere kvitteringen på det. Man kan købe en sofa i det lokale bolighus og aflevere den bon, så løber det jo hurtigt op.

Annonce

Indvier første etape i september

Foreningsformand Mads Bjerregaard forklarer, at der med Superbrugsens donation nu er modtaget sponsorater til projektet for i alt 90.000 kroner. Arbejdet med at få aktivitetsparken op at stå i området mellem Auning Skole, Auning Idræts- og Kulturcenter og Børnehuset Mælkevejen kommer til at foregå i etaper, og lige straks er den første færdig, når det nye fitness-område indvies 9. september.

Foreningen er i fuld gang med at søge fonde til projektets videre etaper som blandt andet en multibane, og foreningsformanden håber på at få endnu flere lokale borgere til at melde sig ind i foreningen og med kontingent bidrage til driften af området.

- Vi skal gerne have medlemmer, der kan være med til at hjælpe med at betale forsikringer og vedligehold, siger han og fortsætter:

- Vi fik en del opmærksomhed til Auning Løbet, og inden da var vi på 40 medlemmer. Jeg forventer, vi skal være omkring 200 medlemmer, og man kan melde sig ind for 200 kroner om året - eller 500 årligt for en husstand, siger Mads Bjerregaard.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers For abonnenter

Nye planer kan måske redde p-pladser i Trangstræde og bevare busterminalen: Her er status på planerne for populær parkeringsplads

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Østbro-kandidater på hjemmebane i Harridslev: Tre mandater vil være en succes

Randers FC For abonnenter

Seneste nyt før pokalopgør: Marxen misser møde med barndomsklub - sådan kan Randers FC stille op

Alarm 112

Kan risikere at brænde i dage: Voldsom brand hos trævirksomhed er stadig ikke under kontrol

Randers

Kom ind i kampen, politikere: Skal vi have nedslidte idrætshaller, hvor det regner ind?

Randers

Politikere undrer sig og sender besked til hospitaler: - I må altså gerne ansætte medarbejdere på deltid

Randers For abonnenter

Smitten i Randers-forstad tredoblet siden fredag - også i kommunen er der vækst i coronasmitte: Sådan skal du forholde dig til tallene

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Randers

Lone Andersen forlader Randers Statsskole - har fået nyt job

Danmark

Løvkvist: DF har allerede tabt kommunalvalget - spørgsmålet bliver nederlagets størrelse

Miljø

Risiko for usynlig gift i drikkevandet: Syddjurs vil undersøge 37 private brønde og boringer ved Tirstrup

Navne For abonnenter

'Brødrene' har løst et utal af opgaver under og over jorden - blandt andet pipelinen med øl til Storegade

Alarm 112

Har brændt siden i morges: Brandfolk fra hele Djursland kæmper med brand hos trævirksomhed

Annonce