Annonce
Østjylland

Aktivitetsparken får ny donation: Fordobles hvis Auning-borgere lægger tre millioner i de lokale butikker

Ved Auning Løbet sidste torsdag overdrog Anders Rasmussen, uddeler i Superbrugsen, en donation på 50.000 kr. til projektet og startede samtidig en kampagne, hvor borgere i byen kan sikre endnu en donation på 50.000 kr. ved at handle lokalt for tre millioner kr. inden 8. oktober. Foto: Facebook.
Superbrugsen i Auning benyttede torsdagens Auning Løbet til at overrække en donation til projektet med at etablere en aktivitetspark i Auning og indledte samtidig en kampagne, der skal få de lokale borgere til pungen og støtte butikslivet.

Auning: Foreningen bag Auning Aktivitetspark har fået en direkte kontantindsprøjtning fra lokalområdet til projektet med at skabe et samlingspunkt for byens borgere med idræts- og træningsfaciliteter.

Til Auning Løbet i torsdags overrakte uddeler fra Super Brugsen, Anders Rasmussen, en check på 50.000 kr. til projektet.

- Jeg er glad for, vi har nogle forretninger i Auning, der gerne vil støtte det lokale. Vi er nødt til at holde sammen lokalt for at få tingene til at ske, og det er det her et billede på, siger formand for foreningen for Auning Aktivitetspark, Mads Bjerregaard.

Annonce

- Vi er ejet af medlemmer og indbyggere i Auning og omegn, og vi synes, den aktivitetspark er en super god ting for byen. Vi vil gerne give tilbage til vores kunder, og derfor støtter vi i første omgang med 50.000 kr., siger uddeler Anders Rasmussen fra Superbrugsen.

Startskuddet på handelskampagne

Donationen var samtidig startskuddet på en handelskampagne i Auning, der foruden støtte til aktivitetsparken også skal være med til at booste det lokale butiksliv, forklarer uddeler Anders Rasmussen.

I Superbrugsen kan man få en konvolut, hvor man kan samle boner fra alle lokale butikker på nær dagligvare- og discount-butikker, som man så kan aflevere i Superbrugsen, og hvis det lykkes for de lokale at handle for tre millioner i alt inden 8. oktober, så sender Superbrugsen yderligere 50.000 kroner af sted mod aktivitetsparken.

- Vi vil gerne være med til at bakke op om butikkerne i byen og være med til at sikre, at folk handler lokalt i en tid, hvor mange butikker har haft det svært, siger uddeleren og fortsætter:

- Jeg tror, de tre millioner er et realistisk beløb at ramme. Det kræver selvfølgelig noget af de mennesker, der bor i byen, men det er jo også mange ting. Hvis du får repareret din bil eller køber en ny, kan du aflevere kvitteringen på det. Man kan købe en sofa i det lokale bolighus og aflevere den bon, så løber det jo hurtigt op.

Annonce

Indvier første etape i september

Foreningsformand Mads Bjerregaard forklarer, at der med Superbrugsens donation nu er modtaget sponsorater til projektet for i alt 90.000 kroner. Arbejdet med at få aktivitetsparken op at stå i området mellem Auning Skole, Auning Idræts- og Kulturcenter og Børnehuset Mælkevejen kommer til at foregå i etaper, og lige straks er den første færdig, når det nye fitness-område indvies 9. september.

Foreningen er i fuld gang med at søge fonde til projektets videre etaper som blandt andet en multibane, og foreningsformanden håber på at få endnu flere lokale borgere til at melde sig ind i foreningen og med kontingent bidrage til driften af området.

- Vi skal gerne have medlemmer, der kan være med til at hjælpe med at betale forsikringer og vedligehold, siger han og fortsætter:

- Vi fik en del opmærksomhed til Auning Løbet, og inden da var vi på 40 medlemmer. Jeg forventer, vi skal være omkring 200 medlemmer, og man kan melde sig ind for 200 kroner om året - eller 500 årligt for en husstand, siger Mads Bjerregaard.

Annonce
Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

Bryggeri varsler dyrere øl: Tørke og krig sender forbrugerne til lommerne - endnu engang

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Leder For abonnenter

Dagligt mere end 1000 biler på villavej: Vi forventer, at kommunen finder en løsning

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre end min far

Navne

Ejendomsmatador med rødder i Randers er død

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Randers For abonnenter

50 lejere skal have ny udlejer: Lokal investor overtager markant investeringsejendom i det centrale Randers

Randers

16-årig slog kvindelig togfører og låste sig inde på toilettet

Annonce