Annonce
Randers HK

Akut pengemangel i Randers HK: Risikerer at dreje nøglen om

Det kan snart være slut med ligahåndbold i Randers, hvis ikke Randers HK får tilført nye penge. Foto: Annelene Petersen
Randers HK har informeret aktionærer og sponsorer om, at klubben har et akut behov for at få tilført mellem en halv og to millioner kroner. Ellers risikerer klubben at lukke, inden pengene fra den igangværende aktietegning bliver frigivet.
Annonce

Randers: Randers HK har et akut behov for at få tilført mellem en halv og to millioner kroner, hvis ikke klubben skal dreje nøglen om.

Randers HK's ledelse har i denne uge informeret aktionærer og sponsorer om, at der skal skaffes penge med det samme for at sikre klubbens overlevelse.

- Randers HK har brug for at få kapital stillet til rådighed allerede i den kommende uge, lyder det i et nyhedsbrev fra Randers HK's bestyrelse med formand Peter Møller Lassen i spidsen.

Nyhedsbrevet er sendt ud onsdag i denne uge.

- Vi oplever i øjeblikket efterveerne fra vores krise fra sidste sæson, og såfremt vi ikke får denne kapital stillet til rådighed, vil der være en overvejende risiko for, at vi ikke kan komme til at se Randers være repræsenteret i den bedste række allerede fra november.

- En kapital på 500.000 kroner vil række langt, men to millioner vil skabe en fuldstændig ro til hele aktietegningen, lyder det videre i nyhedsbrevet.

Annonce

Risikerer konkurs

Randers HK er i øjeblikket i gang med at sælge aktier til byens borgere og virksomheder i en kampagne, der skal skaffe mindst tre millioner kroner i kassen.

Disse penge skal bruges til at sikre fremtiden.

Men Randers HK skal bruge mellem en halv og to millioner kroner nu og her for at kunne betale lønninger og holde kreditorerne fra døren i de næste to måneder, indtil aktietegningen er slut i løbet af december.

Det bekræfter bestyrelsesformand Peter Møller-Lassen over for Randers Amtsavis.

- Der er en stor interesse for at tegne aktier i Randers HK, og vi forventer at kunne nå vores mål om at sælge aktier for minimum tre millioner kroner. Det vil vi give os et godt fundament for fremtiden.

- Problemet er, at vi dør, før vi når derhen, hvis vi ikke får tilført kapital til at klare de næste par måneder. Vi står med et akut problem omkring vores likviditet, siger Peter Møller-Lassen.

Annonce

Penge til løn

Der har således været tvivl om, hvorvidt Randers HK overhovedet var i stand til at skaffe penge til at betale løn 1. november.

Men ifølge Peter Møller-Lassen har Randers HK med nød og næppe fået skrabet pengene sammen til at kunne udbetale løn.

-Der er fundet penge til løn, og vi kommer til at spille hjemmekampen på lørdag mod Horsens. Men vi kan se, at vi kommer til at stå med samme udfordring igen, når vi skal betale den næste løn, og samtidig har vi også kreditorer, som vi skal betale afdrag til, siger Randers HK-formanden.

- Den kapital, vi mangler nu og her, er ikke noget, vi alene kan sælge os ud af. Vi har brug for at få stillet kredit til rådighed, tilføjer han.

Randers HK ligger i øjeblikket nummer otte i kvindernes håndboldliga. Klubben spiller på lørdag klokken 14 mod Horsens i Arena Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce