Annonce
Navne

Akutafdelingen får nyt ledelsesteam

Bente Birgitte Fogh bliver fast oversygeplejerske i Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers. Foto: Region Midtjylland

Konstitueret oversygeplejerske Bente Birgitte Fogh bliver fast oversygeplejerske i Akutafdelingen og vil næste år samarbejde om afdelingens retning med overlæge Christian Skjærbæk, der tiltræder som konstitueret ledende overlæge i afdelingen.

Konstitueret oversygeplejerske Bente Birgitte Fogh bliver fast oversygeplejerske i Akutafdelingen på Reginshospitalet Randers og vil næste år samarbejde om afdelingens retning med overlæge Christian Skjærbæk, der tiltræder som konstitueret ledende overlæge i afdelingen.

62-årige Bente Birgitte Fogh har været ansat i Akutafdelingen i en konstitueret stilling som oversygeplejerske siden 1. november. Hun tiltræder pr. 1. februar 2017 i en fast stilling som oversygeplejerske i Akutafdelingen.

- Bente Birgitte Fogh besidder en høj faglighed fra bl.a. mange års erfaring som oversygeplejerske i Medicinsk Afdeling på hospitalet, og hun har opnået god indsigt i arbejdet i Akutafdelingen i den konstituerede periode. Bente er den rette i stillingen som oversygeplejerske i afdelingen, hvor hun allerede bidrager med stor viden og højt engagement for afdelingens udvikling, fortæller sygeplejefaglig direktør, Marianne Jensen.

Bente Birgitte Fogh ser frem til at blive i afdelingen og fortsætte konsolidering af arbejdet i med og for de ansatte.

- Det er en rigtig dejlig opgave, jeg har her i Akutafdelingen. Jeg har nogle dygtige og engagerede medarbejdere, som jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med. Fremover skal vi konsolidere akuthospitalet og få mere fokus på de indre linjer til gavn for både ansatte og patienter. Det ser jeg frem til at stå i spidsen for, forklarer Bente Birgitte Fogh.

Christian Skjærbæk konstitueres som ledende overlæge på Regionshospitalets akutafdeling. foto: Region Midtjylland

Konstitueret ledende overlæge

Ledende overlæge Susanne Deutch fratræder sin stilling i Akutafdelingen ved udgangen af december. Hospitalsledelsen har valgt, at stillingen konstitueres i en længere periode.

49-årige Christian Skjærbæk, speciallæge i almen medicin og afsnit ansvarlig overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Viborg, tiltræder stillingen som konstitueret ledende overlæge i Akutafdelingen pr. 1. februar 2017.

- Christian Skjærbæk har bidraget til at udvikle akutfunktionen på Regionshospitalet Viborg. Han kommer med erfaring både som akutlæge og som formand for Dansk Selskab for Akutmedicin. Christians viden og kompetencer inden for akutområdet vil bidrage væsentligt til at udvikle vores akutafdeling. Vi håber, at han i fællesskab med Bente Birgitte Fogh bringer vores akuthospital endnu mere i mål med at tage vare på den akutte patient, forklarer lægefaglig direktør, Lone Winther Jensen.

Christian Skjærbæk ser frem til at tage køreturen fra Viborg til Randers til næste år for at stå i spidsen for akutfunktionen på Regionshospitalet Randers.

- Jeg kender kollegerne i Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers fra det faglige miljø. Det er nogle dygtige kolleger, som jeg ser frem til at samarbejde med om både driften og udviklingen af arbejdet i akutafdelingen. Forhåbentlig kan vi sammen gøre det så godt, at vi også kan sætte mere fokus på akutmedicin i sundhedsvæsenet, fortæller Christian Skjærbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kæmpe jubel i Parken: Danmark foran 1-3

Randers

Smidt ud fra eksamen af rasende censor: Nu er nederlag vendt til succes for ordblinde Steffie

Annonce