Annoncørbetalt indhold

Albeemballage.dk har specialiseret sig i miljøvenlig emballage

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

På Albeemballage.dk kan du finde noget rigtig lækkert emballage, som du absolut skal købe hjem til webshoppen. Hos dem kan man nemlig købe miljøvenlig emballage, som kan bruges til at sende produkterne ud til kunderne med. Og så er det ikke engang så dyrt igen!

Læs med her for at lære lidt mere om disse miljøvenlige emballagemuligheder hos Albeemballage.dk.

Annonce


Bionedbrydelig, komposterbar og plastikfri

Denne miljøvenlige emballage er bare utroligt godt! Det er miljøvenligt på flere forskellige måder – blandt andet ved at den både er kompostbar, fri for al plastik, bionedbrydelig og meget mere. Derudover er emballagen endda lavet af genbrugsmateriale!

Man kan virkelig mærke at folkene bag Albeemballage.dk har tænkt sig godt om, da de designede denne emballage i sin tid. Denne rammer plet på flere forskellige punkter og det er i sandhed en meget miljøvenlig emballage, som man kan benytte sig af som firmaejer.

Der er et stigende antal firmaejere, som gerne vil gøre deres firmaer mere miljøvenlige. Og det er da også vigtigt at tage ansvar og gøre en forskel der hvor det kan lade sig gøre. Og så er det jo meget rart med et b2b-firma som det du kan finde på Albeemballage.dk. De gør det lige pludselig en hel del nemmere at være miljøvenlig i sin praksis.


Super kvalitet og holdbarhed

Mange kan godt gå og tro, at fordi emballagen er komposterbar og mere, så er den automatisk også mere skrøbelig. Det ville for sin sag også give meget mening, hvis det var sådan tingene hang sammen. Der er jo en grund til, at man i så lang tid har brug plastikmaterialer og anden form for ikke-miljøvenlig emballage, kan man jo tænke. Det er da noget der kan holde til lidt af hvert.

Men sandheden er at den miljøvenlige emballage er mindst lige så godt – hvis ikke bedre – end det du kan finde gennem Albeemballage.dk. Den er lavet i meget god kvalitet og det kan mærkes på papkasserne mm. når man benytter sig af dem. Og derudover er den generelt bare virkelig holdbar.

Det er netop også derfor, at der er et stigende antal danske firmaejere, som har valgt at bruge en miljøvenlig emballage. Når den er lige så god som den traditionelle emballage, så kan man jo lige så godt benytte den og gøre noget godt for klimaet samtidig.


Derfor skal man som firmaejer gå op i miljøvenlig emballage

Mange firmaejere vil gerne bruge miljøvenlig emballage, fordi de rent personligt går meget op i at foretage klimavenlige valg. Men det kan også være en god ting at gøre med rene forretningsbriller på.

Der er nemlig mange kunder efterhånden, som går op i at handle hos firmaer, som tager ansvar og bruger klimavenlige produkter/handlinger. Derfor vil det også reflektere meget positivt på dit firma, når du nu begynder at bruge miljøvenlig emballage også. Du vil måske endda kunne vinde kunder på det, fordi de vil foretrække at handle os dig fremfor ved konkurrenten, som ikke bruger sådan en emballage.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.