Annonce
Sport

Allansson om kontraktudløb: Jeg vil fortsætte i Danmark eller hjem til Sverige

Svenske Joel Allansson vil gerne fortsætte i Randers FC, men er også åben overfor andre klubber i Danmark eller Sverige. (Arkivfoto: Claus Fisker/Scanpix 2016)

Joel Allanssons kontrakt med Randers FC udløber om kort tid, og den svenske midtbanespiller vil gerne blive i klubben. Han er dog også frisk på en anden klub i Danmark eller en retur til hjemlandet.

Annonce

Randers: Randers FC's kommende sportsdirektør Søren Pedersen har formentligt travlt i disse dage.

Randers FC er nemlig allerede i gang med forberedelserne til næste sæson. Klubben har efter sæsonens sidste kamp sagt farvel til tre spillere, og der kan være flere på vej.

Svenske Joel Allansson er en af de spillere, der har kontraktudløb i næste måned. Midtbanespilleren har været i Kronjylland siden sit skifte fra barndomsklubben IFK Göteborg i december 2014.

Selvom kontrakten udløber om en måneds tid, ved Joel Allansson ikke, om han fortsætter i Randers FC i næste sæson.

- Jeg har haft de første indledende forhandlinger med klubben, men jeg ved endnu ikke, om jeg spiller i Randers FC efter sommerferien. Det er ikke blevet besluttet endnu, så jeg venter og ser tiden an lige nu, siger Joel Allansson.

- Jeg tror gerne, klubben vil forlænge efter de første samtaler med dem omkring min fremtid. Der er selvfølgelig mange ting, der spiller ind, og nu er der også en ny træner, som naturligvis har en indflydelse på det, så nu må vi se, fortæller svenskeren.

Annonce

Danmark eller Sverige

Den svenske midtbanekreatør fik sin fodboldopdragelse i IFK Göteborg, inden han som 22-årig skiftede til Danmark og Randers FC.

Han har været glad for sine tre et halvt år i Danmark og vil derfor ikke have nogle problemer med at blive.

- Jeg har været glad for at være i Randers, hvor jeg også har min familie. Vi fik en lille dreng for nylig, så det skal selvfølgelig også passe ind med min fremtid, siger Joel Allansson.

Den 25-årige midtbanespiller går nu blot og venter på klubben i forhold til videre forhandlinger. Han er meget åben omkring fremtiden.

- Jeg vil meget gerne fortsætte i Danmark, og hvis det ikke kan lade sig gøre, vil jeg gerne hjem til Sverige. Det er de to muligheder, jeg arbejder med.

Vil du helst blive i Randers FC, hvis du selv måtte vælge?

- Hvis klubben gerne vil have mig, så vil jeg gerne forlænge. Men hvis klubben ikke ønsker det, så ser jeg også gode muligheder i en anden klub i Danmark eller Sverige. Jeg kan se positive ting ved begge dele, fastslår Joel Allansson.

Annonce

Skadesplaget sæson

Joel Allansson havde en god sæson i 2016/2017, hvor det blev til 28 kampe i Superligaen. Men så mange kampe er det ikke blevet til i den forgangne sæson.

Midtbanespilleren har blandt andet været hårdt ramt af skader. I efteråret sad han ude med en knæskade, mens en mindre skade holdte ham ude i et par kampe i foråret.

Mod slutningen af foråret blev svenskeren sin skade kvit, men alligevel var han ikke at finde i startopstillingen til de sidste og afgørende overlevelseskampe. I stedet var der blevet plads til unge Frederik Lauenborg, der fik et mindre gennembrud i foråret under Rasmus Bertelsen.

- Det har naturligvis været frustrerende, at jeg har været hårdt ramt af skader, og det har været forstyrrende. Til gengæld har jeg været meget tilfreds med spilletiden, hvor jeg stort set har startet alle kampe, når jeg har været fit. Det er kun i de sidste par kampe i sæsonen, hvor jeg ikke fik spillet så meget, siger Joel Allansson.

I sidste uge offentliggjorde klubben, at Thomas Thomasberg bliver cheftræner i klubben. Et trænerskifte, der kan få betydning for Joel Allansson.

- Jeg kender Thomasberg godt, og jeg ved, at det er en rigtig dygtig træner, som har gjort et fremragende stykke arbejde i Hobro. Jeg tror, det bliver godt med ham som træner i Randers FC. Det betyder helt sikkert også noget, at han er blevet træner, for han har naturligvis indflydelse på, hvilke spillere klubben vil have. Det gælder også for mig, så nu kan jeg ikke gøre så meget andet end at vente, og så er der forhåbentlig snart en afklaring, slutter Joel Allansson.

25-årige Joel Allansson har spillet 78 kampe og scoret to mål i Randers FC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Kampen minut for minut: Flere pragtmål sendte Randers FC foran - men Hobro pressede i intens kamp

Annonce