Annonce
Randers

Alt udsolgt: Billetter til Kronprinsparrets Priser blev revet væk

Sidste år blev operasangerinde Elsa Dreisig udvalgt som modtager af kronprinsparrets kulturpris. Hvem der får prisen i år, bliver vi klogere på 31. oktober. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Det tog kun Værket ganske få minutter at få solgt samtlige billetter til showet Kronprinsparrets Priser 2020, hvor Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary vanen tro hædrer dansk, grønlandsk og færøsk kultur og sociale indsatser.
Annonce

Randers: Mindre end fem minutter. Det var, hvad der gik, fra dét tidspunkt, hvor billetterne til det eftertragtede show Kronprinsparrets Priser i Randers blev sat til salg, og indtil Værket kunne melde alt udsolgt.

Det fortæller Værkets musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted.

- Alle billetterne blev revet væk på ganske kort tid - både via telefon, internet og fysisk fremmøde. Og det var skønt for medarbejderne at se, hvordan folk, der stod i fysisk kø heroppe ved os, var vildt begejstrede, da de havde sikret sig billetter til showet, siger musik- og teaterchefen, der selv sad i møde, da billetsalget til showet blev sluppet fri torsdag formiddag.


Alle billetterne blev revet væk på ganske kort tid - både via telefon, internet og fysisk fremmøde. Og det var skønt for medarbejderne at se, hvordan folk, der stod i fysisk kø heroppe ved os, var vildt begejstrede, da de havde sikret sig billetter til showet.

Mikael Qvist Rørsted


Annonce

Kun to billetter ad gangen

På grund af den igangværende corona-pandemi og de restriktioner, den medfører for blandt andre de danske kulturinstitutioner, har det kun været muligt for Værket at sælge 400 billetter til showet, som løber af stablen 31. oktober.

Derfor har Værket forud for billetsalgets start indført en begrænsning, som har gjort, at hver kunde maksimalt har kunnet købe to billetter.

- Det har vi gjort for på den måde at tilgodese så mange forskellige af vores kunder som muligt, siger Mikael Qvist Rørsted.

Eftersom de 400 billetter nu er udsolgt, har Værket oprettet en elektronisk venteliste til det royale show.

Annonce

Store navne deltager

Kronprinsparrets Priser vil blive afviklet på Værket i Randers af det erfarne værtspar Stéphanie Surrugue og Kåre Quist, som for sjette år i træk står i spidsen for showet.

På scenen får værterne - ud over Kronprinsparret - selskab af stjerner fra musikkens verden. Herunder Dopha, Barselona, TV-2, Hush og Jonah Blacksmith samt den Danish Music Award-vindende folk-trio Dreamers’ Circus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce