Annonce
Håndbold

Alvorlig Svoldgaard-skade i stor Hornbæk-nedtur

Andreas Svoldgaard kommer hverken i aktion for Randers HH eller Hornbæk mere i denne sæson. Bagspilleren har fået en alvorlig knæskade. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Hornbæk SF tabte med 15 mål til topholdet Aars og mistede samtidig profilen Andreas Svoldgaard for resten af sæsonen på grund af en alvorlig knæskade.

Det var en kamp til glemmebogen, da Hornbæk lørdag eftermiddag fik ørerne i maskinen mod topholdet Aars. På hjemmebane blev det til et sviende nederlag på hele 22-37, men det var ikke engang det værste.

- Det var en rigtig irriterende og træls kamp, hvor alt bare gik galt både kollektivt, spillemæssigt og med skader. Edin Sabic fik et slag undervejs og kunne kun spille på 50 procent, mens vores store profil Andreas Svoldgaard måtte udgå med en knæskade. Det har så vist sig, at det forreste korsbånd og et ledbånd er røget, så han er i hvert fald ude resten af sæsonen, siger Mathias Bak Andersen, cheftræner i Hornbæk SF.

Hornbæk forsøgte fra kampens start med et offensivt forsvar, men det var ikke nogen succes. Lynhurtigt kom holdet bagud 0-5, og så blev Mathias Juel, der var udlånt fra Randers HH, sendt på banen. Han leverede en stor kamp i begge ender af banen, der reducerede udeholdets føring frem mod pausen.

Desværre for Hornbæk kom de lige så skidt ud til anden halvleg som i første, og så var den kamp tabt.

- Aars smadrede vores forsvarsspil, selvom vi forsøgte med både offensive og defensive varianter. Det var svært at blive ved med at finde redskaberne frem, og da de begyndte at trække fra, fik vi aldrig stablet troen på benene igen. Den her kamp skal bare lægges i graven, og så må vi rejse os igen mod Skive i næste runde, siger Mathias Bak Andersen.

2. division, herrer

Hornbæk SF - Aars HK 22-37 (13-17)

Hornbæk SF: Mathias Juel 10, Andreas Svoldgaard 4, Edin Sabic 2, Thomas Sander 2, Mathias Fiil 2, Jonas Christensen 1 og Daniel Minke 1.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Direktør om ny Burger Shack-brand: Det må bare ikke ske, det her

Annonce