Annonce
Mariagerfjord

AMBU-Revyen vender tilbage til Hobro Theater

AMBU-revyen spiller til september på Hobro Theater. PR-foto
AMBU-Revyen får i år premiere fredag 11. september. Der er planlagt flere forestillinger i ugerne 36 og 37.

Hobro: AMBU-Festen fejrer i år 100-års jubilæum. Det skal fejres, og det bliver det på behørig vis på mange måder. Nu melder AMBU-Revyen sig på banen, og de vil naturligvis også fejre festens meget særlige fødselsdag. Det sker blandt andet med tilbagevenden til Hobro Theater, hvor revyen gennem de mange år har underholdt.

- Vi glæder os meget til at komme tilbage til Hobro Theater. For en stor del af vores publikum er det en del af traditionen omkring revyen, og det vil vi gerne omfavne – især med tanke på det flotte jubilæum. Hobro Borger- og Håndværkerforening har også været lydhør overfor vores ønsker. Samtidig ændrer vi lidt i spilleplanen. Vi vil gerne knytte revyen tættere til Ambufesten, og derfor flyttes revyen til september efter AMBU-Festen, udtaler Søren Greve, PR-ansvarlig for AMBU-Revyen.

Annonce

Støtte til lys og lyd

Niels Leth-Sørensen vil igen i år have både skuespiller- og instruktørkasketten på, og også han glæder sig til Hobro Theater som hjemmebane:

- Det er gået rigtig fint i Det Røde Pakhus, men det giver nogle fordele for både scenefolk og aktører, at der er de eksisterende faciliteter. Det bliver en meget særlig revy, som vi glæder os til at præsentere. Derfor udvider vi også spilleperioden, så der bliver flere forestillinger, siger Niels Leth-Sørensen.

En helt afgørende faktor omkring tilbagevenden til Hobro Theater kom i hus i starten af december, da den lokale Sparekassen Hobro Fonden bevilgede 95.000 kroner til indkøb af lys- og lydudstyr.

AMBU-Revyen får premiere fredag 11. september. Der er planlagt flere forestillinger i ugerne 36 og 37.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce