Annonce
Randers

Amerikansk burgerkæde klar til åbning i Randers: Forærer et års forbrug af burgere til 50 personer

Carl's Jr. slår dørene op i Randers torsdag 24. maj klokken 10. Arkivfoto

USAs femtestørste burgerkæde åbner i næste uge i Randers Storcenter.

Randers: Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. er nu ved at være klar til at åbne sin 13. burgerrestaurant i Danmark. Det sker på torsdag, 24. maj, i Randers Storcenter.

- Vi glæder os enormt meget til at slå dørene op og byde indenfor i vores helt nye restaurant. Vi er meget tilfredse med resultatet, og vi er mere end klar til at servicere vores gæster, som blandt andet kan sætte tænderne i et par af favoritterne, de flammegrillede burgere og sprøde Chicken Tenders, siger nyudnævnt restaurantchef, Rune Walberg Jensen, og tilføjer, at den nye restaurant har plads til 122 gæster.

Få gratis burgere i et helt år

Som det altid hører sig til, når en Carl's Jr. åbner, udloddes der kuponhæfter til de første 50 gæster i køen, som på åbningsdagen køber en menu. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år.

- Det plejer at være et hit, og vi kan i hvert fald se fra tidligere åbninger, at folk står i kø for at være de første. Da vi åbnede Carl's Jr. i Bilka Viborg stod gæsterne i kø i mere end 12 timer for at være blandt de første. Det taler vist sit tydeligt sprog for, hvor populært hele eventen omkring åbningen og de gratis burgere plejer at være, siger Rune Walberg Jensen.

Drik al den sodavand, du kan

Carl's Jr. åbnede den første restaurant for 76 år siden i Californien. I dag er det USAs femtestørste burgerkæde, og den er især kendt for sine burgere fremstillet af 100 procent Angus oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild, de sprøde håndpanerede Chicken Tenders og hand-scooped milkshakes, lavet af rigtig vaniljeis.

- Vores restauranter adskiller sig på flere måder fra konkurrenter, for eksempel ved at maden først færdiglaves i det øjeblik, gæsten bestiller, og menuen efterfølgende bliver serveret ved bordet, ligesom gæsterne må tage al den sodavand, de kan drikke, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Mathias Nielsen analyserer Horsens: De står for det samme som altid

Annonce