Annonce
Debat

Amtsavisen i elastisk tilbagetog - Journalist Bruno Ingemann, kendt for sin kampagnejournalistik mod en uskyldig pædagogmedhjælper, gør sig igen bemærket

Læserbrev: Amtsavisen er 27. august 2021 i gang med det elastiske tilbagetog og har til brug herfor konsulteret min tidligere underviser - cirka 30 år siden - professor i kriminologi, Anette Storgaard, Aarhus Universitet.

Anette Storgaard finder det usandsynligt, at anklagemyndigheden - der skriftligt tilbød mig at slippe for en straffesag mod at betale en bøde på 10.000 kroner - i forbindelse med retssagen 20. december 2021 vil forlange mig idømt fængsel.

Læg mærke til den afdæmpede opsætning af artiklen i Amtsavisen 27. august 2021, modsat de foregående dages bombastiske opsætning om mulig fængsel til mig med påfølgende udsmidning af Randers Byråd - visse af Amtsavisens læsere sidder skuffede tilbage, når virkeligheden vil vise sig ikke at leve op til de gysende og frydefulde forventninger om endelig at se mig bag lås og slå.

Annonce

Journalist Bruno Ingemann, DKnyt, bruno@kommunen.dk, er også på banen.

Bruno Ingemann gjorde sig i 2019 bemærket i Amtsavisen med kampagnejournalistik mod en uskyldig pædagogmedhjælper, Rene Fensmark, i samarbejde med en skare mindre hæderlige typer i børn og skoleforvaltningen - hvoraf en del ikke længere er ansat i Randers Kommune.

Det er derimod pædagogmedhjælperen, som på grund af eksemplarisk solidaritet fra sine kollegaer, utrættelig opbakning fra 99,9 procent af forældrene samt opbakning fra en tværpolitisk gruppe byrådsmedlemmer på 12-13 stykker tvang forvaltningen til at ombestemme sig 9. december 2019. Han er nu tilbage i Stjernehuset og har lige fejret 25-års jubilæum - til stor fortrydelse for den ihærdige men lille skare med Bruno Ingemann i spidsen, som ikke sparede sig nogen anstrengelser for at forhindre, at en uskyldig mand genoptog sit arbejde.

I DKnyt 27. august 2021 finder Bruno Ingemann det relevant at nævne tiltalte, byrådsmedlem Bjarne Overmark, i en overskrift sammen med den fængselsdømte Morten Messerschmidt.

Jeg er naturligvis beæret over at blive hævet op i både den nationale og europæiske liga, hvor Morten Messerschmidt befinder sig.

Men læserne af DKnyt må berede sig på en skuffelse, idet det er usandsynligt, at anklagemyndigheden overhovedet vil kræve mig idømt fængselsstraf jf udtalelserne fra Anette Storgaard.

Og selvom om jeg er beæret over at blive nævnt sammen med den dømte Messerschmidt, bliver jeg nødt til at dæmpe forventningerne - selvom anklagemyndigheden og dele af pressen gør, hvad de kan for at gøre mig til en kendt national og international lokalpolitiker fra Randers.

Af en eller anden grund, kommer jeg til at tænke på, at Lars Vilks - der undgik at blive skudt i Krudthuset i København for nogle år siden - engang skrev en bog om “Myndighederne som kunstnerisk materiale”.

Visse af Amtsavisens læsere sidder skuffede tilbage, når virkeligheden vil vise sig ikke at leve op til de gysende og frydefulde forventninger om endelig at se mig bag lås og slå.

Annonce
Analyse For abonnenter

Troværdigheden på spil: Derfor er Kjærsgaard nødt til gå fra K nu og sige farvel til politisk indflydelse

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Konservative i stormvejr: Derfor smækker Christina Kjærsgaard med døren - og derfor bliver Bo Ratz hos partiet

Sport For abonnenter

Utallige jobtitler, adrenalinsus og rødglødende telefoner: Mike Nielsen har aldrig et roligt øjeblik i verdens bedste job

Randers

Julepresset mor i Assentoft fik randrusianerne til lommerne: Når mange donerer, føler man sig mindre alene

Randers

Ny café på central plads i Randers åbner snart: Her bliver søndagsåbent og nye varianter af både kaffe og sandwich

Michael Dyrby erkender krænkelser i sin cheftid på TV 2

Randers For abonnenter

Guide til køb af juletræet: Her kan du få gode ideer, hvis du er på jagt efter julens populære grantræ

Sport For abonnenter

Sådan præsterede de danske VM-spillere i den indledende gruppe: Fire spillere skiller sig ud - her er karaktererne

Randers

VIA-elev fremviste falsk coronapas i undervisningen: Så bankede politiet på hendes dør

Regeringen arbejder hen mod pressemøde om corona-tiltag onsdag

Randers

Butikstyve forsøgte at stikke af fra politiet: Stjal varer i flere butikker

Randers For abonnenter

Heidi døde af en blodprop i hjertet i 2009, men blev genoplivet: Hun fik 12 ekstra år at leve i

Randers

Betonblokkene lå spredt ud over E45: Spentrup-chaufførs lastbil mistede al strøm og forårsagede omfattende uheld

Annonce