Annonce
Randers

Amtsavisen vil hjælpe valgdebutanter: Får et gratis digitalt abonnement

Jysk Fynske Medier vil hjælpe de unge førstegangsvælgere med at blive klædt ordentlig på forud for det kommende folketingsvalg. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Tusindvis af unge skal stemme for første gang, når vi skal til folketingsvalg. Det er ikke nødvendigvis så ligetil. Der er næsten utallige emner at sætte sig ind i, og der er rigtig mange, der gerne vil gøre sig til for at score de unge stemmer.

Vi vil gerne hjælpe førstegangsvælgerne. Derfor tilbyder vi dem et gratis, digitalt abonnement på amtsavisen.dk i tre måneder. Da vi ved, at der er mindre end tre måneder til valget, gælder tilbuddet allerede nu.

Hvorfor vi er så gavmilde? For nu at bruge de store ord: for demokratiets skyld. Jysk Fynske Medier, som udgiver Randers Amtsavis, har som sin mission at støtte demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne. Det mener vi, at vi gør med god journalistik.

Mens mange – især unge - finder deres nyheder på sociale platforme som Facebook, hvor ingen kontrollerer eller står på mål for indholdet, hører vi til de klassiske og redigerede medier. Vi tjekker vores oplysninger, før vi bringer dem. Vi står på mål for vores indhold. Vi redigerer det væsentlige til og det uvæsentlige fra. Vi mener i al beskedenhed, at vi er til at stole på i modsætning til de sociale platforme, hvor noget nok er fakta, men hvor andet er fri fantasi.

Ikke mindst i en valgkamp er det vigtigt at skelne sandt fra falskt. Det er vores redaktionelle mål at få så mange som muligt til at stemme på så oplyst et grundlag som muligt. Derfor tilbuddet til dem, der skal stemme for første gang. Det gælder for personer over 18 år, der er født efter maj 1997, og som ikke har haft et abonnement på et af vores dagblade inden for de seneste 6 måneder.

Hører du ikke selv til dem, så giv meget gerne tilbuddet videre til en af demokratiets debutanter ved dette valg.

Find tilbuddet på https://jfm.bestilavis.dk/forstegangsvaelgere/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre voldsomme overfald på fire dage: Nordbyen plaget af vold

Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce