Annonce
Randers

Amtsavisens medarbejdere donerer 5000 kr. til julehjælp: Vigtigt at hjælpe hinanden

Kassereren for den redaktionelle medarbejderforening på Randers Amtsavis, redaktionssekretær Niels Bo Mandrup, med mobiltelefonen klar til at swipe 5.000 kr. af sted til Randers Julehjælp via mobilpay. Foto: Per Schultz-Knudsen

Indsamlingen til årets Randers Julehjælp er godt i gang, og Randers Amtsavis' redaktionelle medarbejdere støtter igen i år initiativet.

Randers: Randers Julehjælp 2018 er nu for alvor skudt i gang, og indsamlingen til randrusianske børnefamilier, som har det økonomisk trængt, og som ikke har råd til at holde jul, støttes også af den redaktionelle medarbejderforening på Randers Amtsavis.

- Det har vi gjort, fordi det er et godt initiativ, forklarer kassereren i medarbejderforeningen, redaktionssekretær Niels Bo Mandrup.

- Det er vigtigt, at vi i Randers hjælper hinanden, når der er familier, der har svært ved at få tingene til at hænge sammen og holde jul. Vi synes, at det er vigtigt, at vi står sammen. Og vi opfordrer andre foreninger til også at bakke op om indsamlingen.

At det er vigtigt, at vi alle står sammen, bekræftes af, at behovet for julehjælp er større end nogensinde.

- Som journalister kan vi gennem vores arbejde konstatere, at der bliver flere og flere familier i Randers, som har det svært, siger Niels Bo Mandrup.

At det netop er Randers Amtsavis, der har taget initiativ til indsamlingen, betyder også noget.

- At det er vores arbejdsplads, der nu gennem seks år har taget sådan et initiativ, det gør os lidt stolte.

Som tidligere år bidrager de redaktionelle medarbejdere på Randers Amtsavis med 5000 kroner til Randers Julehjælp.

- Det er et beløb, som indgår i vores årlige budget, der bliver vedtaget på generalforsamlingen i oktober, oplyser Niels Bo Mandrup.

Randers Julehjælp

Randers Julehjælp er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa.

Indsamlingen hjælper humanitære organisationer og foreninger med at sikre en god jul i randrusianske børnefamilier, hvis økonomiske midler er små.

10 organisationer/foreninger får del i Randers Julehjælp 2018: Aktivitetsforeningen Jennumparken Børnenes Kontor Dansk Folkehjælp Frelsens Hær Giv Julen Mening Juleteamet Randers og Omegn Kirkens Korshær Kirkernes Familiehjælp Mødrehjælpen Venligboerne Langå Bidrag kan indbetales på følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilpay på nr. 84319. Skriv navn og telefonnummer i meddelelsesfeltet.

Man er også velkommen til at komme forbi Randers Amtsavis' reception med et bidrag. Der er normalt åbent alle hverdage mellem kl. 10 og 14.

Virksomheder og forretninger har også mulighed for at donere ting, der kan blive solgt ved en auktion lørdag d. 8. december. Der kan også doneres flere enheder af en vare, som medlemmer af Lions Club Randers Gudenaa kan sælge ved stande i byen. Meddelelse om ting, der doneres, sendes til pers@amtsavisen.dk

Redaktionen skriver om bidragydere, store som små, men ikke nødvendigvis alle.

Indsamlingsperioden er 18. november til 14. december.

Køb af julemærke

Lions Club Randers Gudenaa har besluttet, at indtægterne fra salget af årets digitale julemærke skal indgå i Randers Julehjælp.Motivet for årets mærke Randers Amtsavis' bygning i Nørregade, hvor avisen har haft til huse i næsten 200 år.

Ved køb af det digitale julemærke får man retten til at bruge det i alle mails resten af året.

Sådan køber du julemærket:

Private skal sende 100 kr. og virksomheder 200 kr. til følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilpay på nr. 84319.

Skriv mail-adresse og "julemærke" i meddelelsesfeltet.

Indenfor to dage vil du pr. mail modtage en billedfil med årets flotte julemærke, der kan klikkes ind i en mail eller bruges som en del af mailprogrammets signatur. En detaljeret, men let brugsanvisning om, hvordan man skal gøre, vil følge med billedfilen.

Alle, der køber et julemærke, deltager samtidig i Lions Julelotteri om gaver til en samlet værdi af minimum 15.000 kroner. Vinderne trækkes i begyndelsen af januar næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce