Annonce
Navne

Anders Dahlstrup er ny direktør for Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro

Anders Dahlstrup tiltræder 1. oktober stillingen som direktør i Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro. PR foto
Anders Dahlstrup afløser Nanna Seidelin som direktør for Naturvidenskabernes Hus.

Bjerringbro: 42-årige Anders Dahlstrup sætter sig i direktørstolen i Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro. Det oplyser formand for Naturvidenskabernes Hus’ bestyrelse, Harald Mikkelsen. Anders Dahlstrup har første arbejdsdag 1. oktober. Han afløser tidligere direktør, Nanna Seidelin.

Anders Dahlstrup kommer fra stillingen som direktør for Energimuseet. En position han har haft siden 2014. Forinden var han Managing Director for Aarhus Festuge i en årrække.

Anders Dahlstrup glæder sig til at komme i gang i Naturvidenskabernes Hus:

- Naturvidenskabernes Hus har udviklet sig fra at være en lokal succeshistorie til at blive en nationalt anerkendt aktør med landsdækkende rækkevidde. Jeg ser meget frem til både at fortsætte udviklingen og samtidig støtte op om de mange succesfulde initiativer, der allerede er i gang. Men først skal jeg afslutte en fantastisk tid hos Energimuseet. Den næste periode vil mit fulde fokus være på museet og sammen med de dygtige medarbejdere få rundet godt af. Jeg er stolt af, hvad vi sammen har udrettet, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce

Projekter og fonde

- Anders har stor erfaring med relationsopbygning til virksomheder, med projekter og med fonde. Derudover er han en erfaren leder. Vi er fra bestyrelsens side glade for, at vi kan præsentere Anders som ny direktør, og jeg glæder mig meget til samarbejdet, vurderer Harald Mikkelsen, der er bestyrelsesformand for Naturvidenskabernes Hus.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce