Annonce
Østjylland

Anerkendt engelsk medie fremhæver Aarhus: En af de bedste byer, hvis du vil i julehumør

Tivoli Friheden er et godt sted at komme i julestemning, mener The Guardian. Foto: Jens Thaysen
The Guardian mener, at en tur til Aarhus er en god investering, hvis du gerne vil i julestemning.

AARHUS: Kun ganske få århusianere er i tvivl om Aarhus' fortræffeligheder.

Og læsere af det anerkendte engelske medie The Guardian bør heller ikke længere være i tvivl om, at Aarhus er et besøg værd - i hvert fald ikke i juletiden. Mediet har nemlig placeret Aarhus på en liste over de ti bedste byer, der er værd at besøge på en miniferie før jul.

"København tager rampelyset, men Danmarks næststørste by, Aarhus, kan sagtens være med, når det kommer til shopping, kultur, restauranter og den obligatoriske dosis hygge," indleder The Guardian begrundelsen for, at Aarhus er med på den fine liste.

Avisen anbefaler blandt andet læserne at søge mod Latinerkvarteret på grund af de små butikker, hyggelige caféer og et charmerende julemarked.

Annonce
Ifølge The Guardian er Aarhus smukt oplyst i anledning af julen. Foto: Tobias Heede Niebuhr

Danmarks største juletræ

The Guardian mener desuden, at en tur op i Sallings Rooftop med udsigt over byen, der er smukt oplyst i anledning af julen er et must.

Flotte ord om julestemningen i Aarhus i en tid, hvor en række opslag og kommentarer på diverse sociale medier ellers forsøger at sprede det budskab, at julen i Danmark er truet af politisk korrekthed og hensyn til de, der ikke holder jul.

Men hvis du trods en tur på toppen af Salling stadig ikke er kommet i julestemning, foreslår The Guardian, at du smutter en tur i Tivoli Friheden, der med Danmarks største juletræ og julemusik nok skal giv det et skub i den rigtige retning.

På listen findes blandt andet også Malaga, Helsinki, Torino, Zagreb og Gent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Randers

Mand i Kristrup fundet med alvorlige skader: Politiet kan endnu ikke afgøre, om det skyldes uheld eller overfald

Annonce