Annonce
Håndbold

Angrebet haltede igen for Hornbæk: Vi lignede et hold, der lige er begyndt at bruge harpiks

Hornbæk SF tabte 20-26 til Farsø KFUM HK, og cheftræner Nicklas Fast er langt fra tilfreds med kvaliteten i afleveringerne. Arkivfoto: Scanpix/Iris
Hornbæk SF havde store problemer med at finde timingen og kvaliteten i afleveringerne mod Farsø KFUM HK, hvilket førte til et nederlag på 20-26. Undervejs i anden halvleg var holdet bagud med 11 mål.
Annonce

Randers: - Det var rigtig dårligt.

Så nemt kan cheftræner Nicklas Fast opsummere Hornbæk SF's indsats torsdag aften mod Farsø KFUM HK.

Kampen blev tabt 20-26, men var reelt allerede afgjort det første kvarter, hvor gæsterne hurtigt bragte sig foran først 4-0 og siden 8-1.

- Farsø dækkede 5:1, som vi havde svært ved at komme til chancer mod. Vi fik for mange frikast, så vi aldrig fandt et flow eller fart i spillet, og så lavede vi alt for mange boldtab. Vi rendte rundt og smed bolden ud over sidelinjen eller ned i fødderne på hinanden. Reelt set lignede vi et hold, der lige er begyndt at bruge harpiks, siger Nicklas Fast.

De mange fejl kostede 7-8 rene kontramål i løbet af kampen og ødelagde alt for ofte nogle ellers gode angrebsåbninger offensivt.

- Vi kom egentlig frem til de situationer, vi gerne ville, hvor vores duelspillere fik rum til at udfordre deres backs. Halvdelen af gangene var timingen i løbene og afleveringerne bare elendig, og så er det ligegyldigt, hvor meget plads vi skaber, hvis vi ikke kan ramme hinanden, siger cheftræneren, som også ærgrede sig over, at spillerne ikke fulgte taktikken om at afslutte nede i bunden af målet.

Undervejs i anden halveg kom gæsterne foran med 11 mål, men i slutfasen blev de bærende kræfter fra Farsø sparet, så Hornbæk kunne reducer og slippe afsted med et mere hæderligt nederlag.

2. division

Hornbæk SF - Farsø KFUM HK 20-26 (5-13)

Hornbæk: Camilla Broberg 4, Karoline Engstrøm 3, Julie Kanz 3, Louise Ahrenholt 3, Nanna Bugge 2, Kathrine Bang 2, Anne Sophie Olsen 1, Kirstine Svoldgaard 1, Mia Klemmensen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Johnny Thomsen tvivler på flere kampe efter skade: Kan ikke undgå at blive rørt over hyldest

Annonce