Annonce
Sport

Randers FC-profil forlænger til 2024: Målet er at få sendt ham videre

Emil Riis har lavet fire mål i de seneste fire kampe for Randers FC. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Emil Riis har skrevet under på en ny kontrakt med Randers FC.
Annonce

Fodbold: Randers FC har forlænget kontrakten med angriberen Emil Riis frem til sommeren 2024.

Det meddeler Superligaklubben tirsdag formiddag. 21-årige Emil Riis, der oprindelig er fra Hobro, er opflasket i ungdomsafdelingen i Randers FC og blev som teenager solgt til Derby tilbage i 2015.

For to år siden vendte han dog tilbage til Randers FC, hvor han siden har scoret tolv mål i Superligaen og tre i pokalturneringen.

– Randers FC er en klub, som jeg er rigtig glad for at være i, så det føles super skønt at forlænge med klubben. Her er en masse mennesker, som kender mig rigtig godt, og som har hjulpet mig enormt meget. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg lidt havde mistet lysten til fodbold, inden jeg kom tilbage til Randers fra udlandet. Derfor har det været godt for mig at komme tilbage til Randers, hvor jeg har fundet glæden ved spillet igen,  siger Emil Riis.

Annonce

Potentiale til salg

Sportslig og kommerciel direktør i Randers FC, Søren Pedersen, er glad for den udvikling, Emil Riis har gennemgået og forventer at kunne sælge ham videre på et tidspunkt.

– Han er gået fra at være blandt de tre startende angribere til her i foråret at være den foretrukne angriber. Så det er et stort spring, han har taget. Derfor er det fedt, at vi har kunne lave en længerevarende aftale med ham, siger Søren Pedersen.

- Efter han kom tilbage til Randers, har han taget store skridt og udviklet sig meget. Jeg er helt sikker på, at vi kan udvikle ham yderligere og få ham sendt videre igen, så det bliver endnu en god historie både for ham og for klubben.

Emil Riis og Randers FC spiller næste gang på søndag hjemme mod Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce