Annonce
Sport

Angriber forlader Randers FC: Har valgt at gå ned i løn

Benjamin Stokke i aktion mod FC København i august 2019. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Benjamin Stokke er med øjeblikkelig virkning skiftet til Vålerenga i den bedste norske række, hvor han kan få debut allerede onsdag aften.
Annonce

Fodbold:  Den norske angriber Benjamin Stokke er færdig i Randers FC og fortsætter med øjeblikkelig virkning karrieren i  Vålerenga i den bedste norske fodboldrække.

Her kan han allerede få sin debut onsdag aften, når Vålerenga på udebane møder Odds Ballklub.

- Det føles fantastisk. Jeg har ventet i et stykke tid på dette, så det bliver dejligt at komme igang. Det er en stor klub, så man behøver ikke at tænke længe over det, når man får at vide, at Vålerenga er interesseret, siger Benjamin Stokke til den norske klubs hjemmeside.

Annonce

Ned i løn

Her meddeles det, at Benjamin Stokke skifter på en fri transfer.

Desuden oplyses det, at Stokke er gået ned i løn for at få skiftet igennem. Han har skrevet kontrakt for resten af 2020.

- Han havde vældig lyst til at spille for Vålerenga. Udover at være gået voldsomt ned i løn har han også takket nej til flere andre klubber, som har tilbudt ham længere kontrakter. Når han har den sult efter at spille for os, er jeg meget glad for, at vi har kunnet få det på plads, siger Vålerenga-træner Dag-Eilev Fagermo.

Benjamin Stokke havde et år tilbage af kontrakten med Randers FC og oppebar ifølge avisens oplysninger en god hyre.

Annonce

Fri transfer

Derfor kunne man forestille sig, at Randers FC har skullet sende nogle penge med i Benjamin Stokkes rygsæk, når han har skullet gå ned i løn i sin nye klub.

Men det ønsker Randers FC's sportsdirektør Søren Pedersen ikke at kommentere på.

- Han skifter på en fri transfer. Nærmere ønsker jeg ikke at gå ind i de økonomiske detaljer i aftalen, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis.


Han havde vældig lyst til at spille for Vålerenga. Udover at være gået voldsomt ned i løn har han også takket nej til flere andre klubber, som har tilbudt ham længere kontrakter

Dag-Eilev Fagermo, træner i Vålerenga


Benjamin Stokke kom til Randers FC i sommeren 2018 og spillede 33 kampe i Superligaen i sin første sæson i klubben.

Men det kneb med at få netmaskerne til at blafre. Nordmanden lavede således kun fem mål i Superligaen.

Op til indeværende sæson valgte Randers FC så at hente Alhaji Kamara ind til angrebskæden, og det har sendt Benjamin Stokke ud i kulden. Han er blot noteret for 37 minutter fordelt på fire kampe i Superligaen i denne sæson.

Annonce

Overhalet af andre

Derfor er Søren Pedersen glad for, at det har været muligt at finde en ny klub til Benjamin Stokke.

- Det er ingen hemmelighed, at vi allerede i vinter forsøgte at finde en ny klub til Benjamin, og jeg er glad for, at det nu er lykkes, siger Søren Pedersen.

Hvorfor blev han ikke den succes i Randers FC, som I havde forventet?

- Jamen, jeg synes egentlig, at han leverede nogle fine præstationer, da han kom til klubben. Han er en dygtig spiller, men det er bare ikke blevet til det antal mål, vi havde håbet på, og med de gode præstationer fra Emil Riis og ankomsten af Alhaji Kamara er han gledet længere ned i køen, siger Søren Pedersen.

29-årige Benjamin Stokke kom til Randers FC fra den norske klub, Kristiansund.

Hans nye klub, Vålerenga, ligger nummer syv i Eliteserien med fire point for to kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce