Annonce
Navne

Anja er verdens mest inspirerende person

Arkivfoto

Fornem hæder fra østrigsk magasin til århusianske Anja Ringgren Lovén, som vinder foran Obama og Charlize Theron.

Annonce

Dalai Lama, Bob Dylan, ja selv paven var i spil som verdens mest inspirerende person. Men det blev Anja Ringgren Lovén fra Aarhus, der løb med den fornemme titel, da det østrigske magasin OOOM kårede verdens mest inspirerende person. Det skriver eb.dk

Anja Ringgren Lovén, som man senest har kunnet følge i en række programmer på DR 2, er kendt for at drive et børnehjem i Nigeria for heksebørn, som er blevet udstødt af deres landsby, fordi man tror, de er forheksede. Ofte har børnene været udsat for tortur.

I et af programmerne på DR 2 så man Anja Ringgren Lovén redde den lille dreng Hope, der stærkt underernæret knapt kunne holde sig oprejst. Og netop drengen Hope er en del af grunden til, at det østrigske magasin har kåret Anja Ringgren Lovén til verdens mest inspirerende person.

- Hvis mod har et navn, så er det Anja Ringgren Lovén. I begyndelsen af januar 2016 mødte nødhjælpsarbejderen en dreng, som ville ændre hendes liv for evigt', skriver det østrigske magasin OOOM i begrundelsen for, at danskeren bliver kåret som den mest inspirerende person i verden.

Billedet af den lille dreng Hope, der drikker vand af en flaske, som århusianske Anja Ringgren Lovén holder, gik verden rundt. Arkivfoto

- Jeg vågnede i morges til nyheden om, at jeg er blevet valgt til den mest inspirerende person i 2016!! Nummer to er Barack Obama og nummer tre er Charlize Theron!

Sådan skriver Anja Ringgren Lovén på sin Facebook oven på den gode nyhed.

Hun er beæret og minder om, at hendes humanitære arbejde i Nigeria er en kæmpe holdindsats.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce