Annonce
Randers

Anklageskrift afslører: Hadsund-drabsmand lod sit offer forbløde

Det var her ved en adresse i Nørregade i Hadsund, at den 40-årige kvinde blev fundet dræbt. Arkivfoto: Alarm112midtjylland.dk/Ritzau Scanpix
En 28-årig mand står blandt andet tiltalt for manddrab og usømmelig behandling af lig, efter en 40-årig kvinde fra Viborg blev fundet dræbt og forsøgt parteret i en garage i Hadsund i november sidste år.
Annonce

Hadsund: Efter næsten seks måneders efterforskning har Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi lagt sidste hånd på anklageskriftet mod en 28-årig mand i den drabssag, som sidste år satte Hadsund på det danske medielandkort.

Anklageskriftet er blevet forkyndt den 28-årige mand, og det står dermed klart, at han er blevet tiltalt for manddrab, usømmelig behandling af lig samt overtrædelse af både knivloven og våbenloven.

Selve drabet fandt sted kort før klokken 03.00 natten til søndag 11. november.

Ifølge anklageskriftet er det anklagemyndighedens opfattelse, at den tiltalte dræbte den 40-årige kvinde fra Viborg ved at påføre hende 10 skarprandede læsioner i ansigtet og på halsen, som førte til, at hun forblødte. Da den 40-årige kvinde var blevet konstatereret død, begyndte den tiltalte så at partere hende.

Annonce

Kastekniv og pumpgun

Omkring klokken 04.20 ankom en patrulje fra Nordjyllands Politi til Nørregade i Hadsund, hvor den 40-årige kvinde blev fundet dræbt og forsøgt parteret. Umiddelbart efter fundet af kvinden blev den dengang 28-årige mand anholdt og sigtet for drabet. I den forbindelse blev han fundet i besiddelse af en springkniv samt en kastekniv, som han ikke havde tilladelse til.

Herudover er han tiltalt for overtrædelse af våbenloven, idet han på et tidspunkt i løbet af 2018 har været i besiddelse af en pumpgun med tilhørende ammunition, som han senere på året overdrog til en ukendt part i Mariager.

Den 28-årige mand, der er omfattet af navneforbud, har siddet varetægtsfængslet i sagen siden sin anholdelse. Han nægter sig skyldig i sagen.

Der er endnu ikke fastsat et tidspunkt for retssagen, der skal føres i retten i Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Huse i Assentoft står stadig på usikker grund: Politikere tøver inden beslutning om mulig nedrivning - nu høres naboerne

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce