Annonce
MAD OG DRIKKE

Anne Hjernøes sommeropskrift: Knurhaner med smørsauce


Annonce

Til fire personer

Det skal du bruge:

600 g knurhanefileter

3 spsk. smør

1 god slat ekstra jomfruolivenolie

Flagesalt og friskkværnet sort peber

750 g nye kartofler eller aspargeskartofler

200 g smør

1 glas tyttebærsyltetøj

Eventuelt spinat

Sådan gør du:

Drys med salt og peber og steg fisken gylden og sprød på en pande i en blanding af olie og smør.

Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre, og pil dem om nødvendigt. Smelt smørret i en lille kasserolle.

Server de stegte knurhaner med smørsauce, kogte kartofler og tyttebærsyltetøj. Giv gerne en håndfuld frisk eller sauteret spinat som tilbehør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Danmark

Regeringen dropper lempelse af forsamlingsforbud

Annonce