Annonce
Mariagerfjord

Anne Honoré Østergaard genvalgt som folketingskandidat

Anne Honoré Østergaard er genvalgt som folketingskandidat. Indsendt foto
Annonce

MARIAGER: Mandag aften blev Anne Honoré Østergaard, for anden gang, indstillet som folketingskandidat for Venstre i Mariagerfjord Kredsen.

Efter Venstre konstituerede sig på ny efter folketingsvalget, har Anne Honoré Østergaard fået tildelt stort ansvar i sit første år på Christiansborg, først som ordfører for afbureaukratisering, herefter også som arbejdsmiljøordfører og forbrugerordfører. Desuden er Anne Honoré Østergaard også næstformand i uddannelses- og forskningsudvalget.

- Jeg er så glad for den opbakning, Mariagerfjord Kredsen har vist mig. Det er en stor ære, at jeg igen kan få lov til at blive opstillet til Folketinget. Mit første år som folketingsmedlem har været vildt og uforudsigeligt. Der er sket så meget. Men det har også givet mig mod på at ville endnu mere. Jeg er vild med mit arbejde, ikke to dage er ens, og det passer godt til mig, siger Anne Honoré Østergaard.

Borgmesteren i Mariagerfjord Kommune, Mogens Jespersen, er glad for, at Anne Honoré Østergaard er blevet genvalgt som kandidat og ikke mindst glad for den måde, hvorpå Anne Honoré Østergaard har repræsenteret Nordjylland og særligt Mariagerfjord, siden hun blev valgt ind i Folketinget i forsommeren 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Se kampens højdepunkter: Randers FC smider derbysejr og førsteplads

Randers FC For abonnenter

Klar til lokalbrag? Stærk statistik, rødglødende Riis og bud på de 11 udvalgte derby-krigere

Annonce