Annonce
Randers

Anne V. ramt af brystkræft: Jeg har ingen planer om at sygemelde mig

Venstres gruppeformand i Region Midtjylland, Anne V. Kristensen fra Horsens, er ramt af brystkræft og skal igennem et længere behandlingsforløb. Arkivfoto

Venstres spids i regionsrådet skal opereres og i kemobehandling.

Annonce

Horsens: Venstres gruppeformand i regionsrådet i Region Midtjylland, Anne V. Kristensen fra Horsens, er ramt af brystkræft.

Det bekræfter den 48-årige regionspolitiker over for Horsens Folkeblad.

Hun siger også, at hun stadig er meget tidligt i forløbet.

Anne V. Kristensen opdagede en knude i sit bryst og gik til sin egen læge kort før påske.

- Jeg blev sendt videre i systemet hurtigt. Man kan sige, at jeg er kommet til at teste det system, jeg selv er en del af. Det er netop en af mine mærkesager at få overholdt tidsfristerne i kræftpakkerne, og det er desværre ikke sket i mit tilfælde, siger Anne V. Kristensen, som har valgt at skrive alle sine oplevelser med sygehusvæsenet ned. Håbet er, at det på sigt - når hun er godt igennem sit behandlingsforløb - kan blive til en bog.

Jeg er ikke sygemeldt - og jeg regner med, at jeg kan blive ved med at arbejde igennem hele forløbet. Men jeg kan jo blive klogere.

Anne V. Kristensen (V)
Annonce

Regner ikke med sygemelding

Venstre-politikeren fortæller, at hun skal opereres i næste uge. Derefter venter en længere periode med kemo og strålebehandling.

- Jeg ved jo ikke, hvordan jeg får det. Men jeg er ikke sygemeldt - og jeg regner med, at jeg kan blive ved med at arbejde igennem hele forløbet, siger regionspolitikeren.

- Men jeg kan jo blive klogere, tilføjer hun.

Anne V. Kristensen har allerede meddelt, at hun ikke genopstiller til regionsrådsvalget i november. Hun har i syv år været 2. næstformand i Region Midtjylland, og ved de to seneste valg har hun som Venstres spidskandidat uden held forsøgt at erobre formandsposten fra socialdemokraten Bent Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce