Annonce
Erhverv

App hjælper med at styre økonomien

En århusiansk iværksætter vil forbedre unges økonomi i hele norden. Det sker gennem Spiir, en ny app, der skal hjælpe unge med at holde styr på privatøkonomien.

Direktør og stifter af Spiir, Rune Mai, der driver firmaet fra Mejlgade i Aarhus, står bag konceptet, der er et intelligent web-budget.

Spiir har med appen ramt et hul i markedet i en tid, hvor kviklånene står i kø for at lokke de unge til at bruge endnu flere penge.

- Der findes mange forskellige løsninger, der kan hjælpe de unge til en sundere økonomi. Men de unge i dag vil have en fed og sjov løsning, der ikke løfter pegefingre, hver gang de har brugt penge. Med appen har vi har ramt netop det hul i markedet, siger Rune Mai.

Ifølge Rune Mai er appen en hjælp, der gør unge opmærksom på, hvad pengene bruges til, og hvordan de i stedet kunne bruges.

- Eksempelvis kan det virke cool og overskudsagtigt at møde op med en cafe latte på uni hver morgen, men når det går op for en, at det koster 4.000 kr. om året, kan det være, man hellere vil bruge nogle af pengene på en ferie, siger Rune Mai.

pcb

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce