Annonce
Randers

Arkitektfirma solgt til Grenaa-virksomhed

Arkitektfirmaet Smærup & Wessman A/S, Randers, er solgt til arkitekt- og ingeniørvirksomheden Arkikon fra Grenaa. John Wessman fortsætter som arkitekt i Arkikon, efter at have haft 20 års jubilæum som partner i Smærup & Wessman. PR-foto

Smærup & Wessman A/S er solgt til arkitekt- og ingeniørvirksomheden Arkikon fra Grenaa, men bevarer tegnestuen i Randers.

Annonce

Randers: Det lokale arkitektfirma Smærup & Wessman A/S er solgt til arkitekt- og ingeniørvirksomheden Arkikon fra Grenaa. Med salget udvides medarbejderstaben og kompetencerne, og sammenlægningen åbner for flere og større opgaver i lokalområdet. Den udvidede tegnestue beholder adresserne i både Randers og Grenaa.

Det er med glæde, men også lettelse, at John Wessman fra Smærup & Wessman sætter gang i et glidende generationsskifte og afgiver ledelsen til andre. Han har i en periode ønsket at finde en køber til Smærup & Wessman, så da opkaldet fra den Grenaa-baserede tegnestue Arkikon kom, var det yderst velkomment.

- Vores opgaveporteføljer supplerer hinanden fint, og Arkikon har et godt fagligt niveau og spændende opgaver indenfor industrien og det tekniske byggeri, som passer godt til os, fortæller John Wessman.

Sammenlægningen giver synergi og fordele for kunderne og åbner for flere og større opgaver i lokalområdet og på Djursland. En del af af Arkikons medarbejdere kommer til at sidde i lokalerne på Reberbanevej i Randers.

- Arkikon tilfører os nogle muskler, som vi godt kan bruge, og vi bliver ligeværdige partnere i en samlet gruppe. Vi går fra at være fem medarbejdere til 24. Det giver mere arkitektfaglig sparring og en mere smidig projektering og opgaveløsning. Arkikon beskæftiger både arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og bygningsteknikere, siger John Wessman.

Thomas Enevold, en af fire partnere fra Arkikon supplerer:

- Smærup & Wessman har et godt navn i Randers, og vi glæder os til at bygge videre på det gode samarbejde og det netværk, John Wessman har i byen. Vi tilfører vores viden om teknisk byggeri, og Randers får nu nogle lokale rådgivere, der også ved rigtig meget om det tekniske byggeri for industri og forsyning.

John Wessman fortsætter som arkitekt i Arkikon efter at have haft 20 års jubilæum som partner i Smærup & Wessman.

- Det glæder jeg mig til. Jeg begyndte jo ikke på arkitektskolen i sin tid, fordi jeg syntes regnskab og administration var det sjoveste i hele verden. Nu bliver der mulighed for at vende tilbage til kernekompetencerne - kontakten til kunderne, udarbejde skitseforslag og være med i opstartsfasen på byggerierne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Randers FC-exit for Rømer? Hovedpersonen kommenterer på rygtet her

Randers

Nye vaccinationssteder granskes: Bliver det Grenaa, Stevnstrup eller...

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Annonce