Annonce
Randers FC

Arvtager for Emil Riis på plads i Randers FC: Lejer tysk angriber i Holland

Marvin Egho (tv.) og Alhaji Kamara (th.) får nu konkurrence i front fra Bassala Sambou. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
22-årige Bassala Sambou skifter til Randers FC på en lejeaftale og kan debutere i pokalkamp tirsdag.
Annonce

Fodbold: Det bliver den tyske angriber, Bassala Sambou, som skal løfte arven efter Emil Riis i Randers FC.

Randers FC har lejet den 22-årige spiller hos Fortuna Sittard i den hollandske Æresdivision. Her var Bassla Sambou i aktion så sent som søndag aften, da han fik det sidste kvarter på banen i Fortuna Sittards nederlag på 0-2 mod PSV Eindhoven.

Han skiftede til den hollandske klub for to år siden, hvor han har lavet tre mål i 28 førsteholdskampe.

- Det er en spiller med et stort potentiale, som lurer på sit endelige gennembrud i seniorfodbold. Han er en bevægelig og fysisk stærk angriber, som har fået spilletid i Æresdivisionen i de seneste to sæsoner.

- Det er en type vi tror, vi kan forløse på vores hold og med vores måde at spille fodbold på. Derudover kommer han og er i kampform, så han kan byde sig til med det samme, lyder det i en pressemeddelelse fra sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen, der har sikret sig en købsoption i aftalen.

Annonce

Opvækst i England

Bassala Sambou er vokset op som et lovende talent i England, hvor han lavede 19 mål i 60 kampe for Evertons U23-hold og var med til at vinde mesterskabet for reservehold i to sæsoner, inden han røg videre til Fortuna Sittard.

- Jeg er enormt glad for at skifte til Randers FC, hvor jeg håber at kunne bidrage med gode præstationer og mål for klubben. Jeg har haft en rigtig god snak med cheftræner Thomas Thomasberg, og Randers FC er en klub, som spiller den type fodbold, som jeg godt kan lide, og jeg kan se mig selv på holdet. Jeg glæder mig til at give alt, hvad jeg har for klubben, siger Sambou.

Han kan få debut for Randers FC allerede tirsdag aften, når holdet på udebane møder FC Sydvest i pokalturneringen.

Tidligere mandag offentliggjorde Randers FC også, at klubben har skrevet kontakt med den australske kantspiller, Nikola Mileusnic.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce