Annonce
Randers

Asfaltarbejde spærrer kronjysk pendlerstrækning i to uger

Vejdirektoratet skal have lagt ny asfalt på rute 16 på strækningen mellem motorvejsrundkørslen ved Sdr Borup og Clausholmvej. Det er dog kun bilisterne, som kører i den ene retning, der bliver påvirket af arbejdet. Arkivfoto: Jørgen Flindt
Vejdirektoratet starter i næste uge med at lægge ny asfalt på landevejen, der går fra motorvejsrundkørslen ved Sdr. Borup mod Assentoft.
Annonce

Randers: Bilister, der plejer at køre ad rute 16 fra Sdr. Borup mod Assentoft kan godt begynde at forberede sig på at skulle køre en omvej i en periode.

I næste uge starter Vejdirektoratet nemlig med at lægge ny asfalt på Ringvej Syd. Det sker på en strækning på cirka halvanden kilometer fra motorvejsrundkørslen ved Sdr. Borup til Clausholmvej i retning mod Assentoft.

Arbejdet udføres i dagtimerne og får den betydning, at strækningen vil være afspærret døgnet rundt fra og med mandag 28. september og cirka to uger frem. Afspærringen er ifølge Vejdirektoratet lavet, så asfaltarbejderne kan udføre deres arbejdsopgave både nemmere, hurtigere og mere sikkert. Til gengæld er der lavet en omkørsel, så trafikanter bliver ledt udenom vejarbejdet. Dermed skal bilister, som skal i østgående retning, ind omkring Hammelvej og Grenåvej i det sydlige Randers, før de igen kan koble på rute 16 ved enten Clausholmvej eller Assentoft.

Vejdirektoratet meddeler, at dårligt vejr vil kunne udsætte vejarbejdets afslutning og beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for vejens naboer og trafikanterne.

Trafikken i vestgående retning vil ikke blive påvirket af vejarbejdet på strækningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kontant anfører og frustreret målscorer: - Toget er på vej hen ad perronen

Østjylland

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Annonce