Annonce
Mariagerfjord

Assens Idrætsforening forlænger sponsorsamarbejde med Sparekassen Kronjylland

Foreningslivet blomstrer i AIF, hvor Sparekassen Kronjylland fortsætter som hovedsponsor de næste to år. På billedet ses Anja Bech, Torben Larsen og Heidi Larsen fra AIF flankeret af Lone Kold-Hansen og Sven Kjærgaard fra Sparekassen Kronjylland. PR-foto

Assens: I Assens oplever idrætsforeningen stor interesse for fællesskabet og det brede udvalg af sportsgrene. De knap 700 medlemmer har fået udvidet udbuddet af oplevelser i hallen. Det sker samtidig med, at Sparekassen Kronjylland har forlænget sit hovedsponsorat med Assens Idrætsforening for de næste to år.

Foreningen fortsætter med at udvikle sig. Inliner rulleskøjter er et nyt tiltag fra foreningens frivillige entusiaster, som har formået at tiltrække 25 medlemmer. På holdet kører otte-årige piger og granvoksne mænd side om side og øver sig. I hallens sikre rammer er der rig mulighed for at race om kamp uden bekymringer om biler eller sten på vejen.

- Samarbejdet med Sparekassen gør, at vi kan holde foreningslivet i gang. Især for børnene betyder det her sted meget. Hvis ikke vi har faciliteterne, hvor skal de så være, spørger Torben Larsen.

Sparekassen Kronjylland har siden 2003 været hovedsponsor for Assens Idrætsforening.

- Det gør hverdagen noget nemmere, at vi har en solid lokal spiller som Sparekassen Kronjylland i ryggen. Sparekassen leverer ikke bare en pose penge, men tager aktivt del i foreningen og vores udvikling. Det betyder meget for os og for hele byen, da hallen er omdrejningspunktet for en masse af byens aktiviteter ikke bare i foreningens regi, men også for skolen, fortæller Torben Larsen, repræsentant fra AIF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce