Annonce
Randers

Atletisk altmuligmand giver Cimbria ekstra strenge

Randers Cimbrias nyeste tilføjelse til truppen, Fenton Bradley Jr, er kun 21 år, men er en fantastisk atlet, fortæller Mike Nielsen, som er hovedansvarlig for spillerrekruttering i den kronjyske klub. Arkivfoto: Guy Rancourt.
Randers Cimbria har forstærket sig med 21-årige Fenton Bradley Jr, som kan udfylde flere forskellige roller hos kronjyderne.

Randers: Brikkerne begynder stille og roligt at falde på plads i Randers Cimbria, som senest har fået 21-årige Fenton Bradley Jr. på kontrakt for den kommende sæson.

Det bliver forwardens første udlandseventyr, da han netop har færdiggjort sit sidste år på Western Connecticut State University i sin hjemstat.


Annonce

Potentialet er rigtig højt, så vi er superglade for at få ham ind. Hans atletiske evner taler for sig selv. Han er ekstremt hurtig og højtflyvende, men han er egentlig solid i alle facetter af spillet.

Mike Nielsen, ansvarlig for spillerrekruttering i Randers Cimbria


- Potentialet er rigtig stort, så vi er superglade for at få ham ind. Hans atletiske evner taler for sig selv. Han er ekstremt hurtig og højtflyvende, men han er egentlig solid i alle facetter af spillet, siger Mike Nielsen, som er forretningsfører i Randers Cimbria og hovedansvarlig for at rekruttere nye spillere.

- Fenton er klart en, som vi skal være med til at udvikle, og vi ser ham blive bedre og bedre, som sæsonen skrider frem, tilføjer han.

Den fysiske værktøjskasse skal gerne komme til udtryk i det åbne, hurtige spil og i forsvaret, hvor kombinationen af 201 centimeter og hurtige fødder skal være med til at lægge et stort pres på boldholderen.

Blå bog

Navn: Fenton Bradley Jr.

Alder: 21 år.

Position: Forward.

Fysik: 201 centimeter og 86 kilo.

Nationalitet: Amerikansk, men også statsborger i Belize.

Karriere: Western Connecticut State University og E. O. Smith High School.

Udvalgte statistikker per kamp for sæsonen 2019-20: 24 minutter, 16,2 point, 6,2 rebounds, 1,3 assist og 1,2 steals i NCAA division 3.

- Han kan bruges som altmuligmand og kommer til at få forskellige roller i kampene. Indtil videre har vi Jordan Brangers, Brantley Bynum og Chris Nielsen som scorere, og der er Fenton et ekstra godt våben at have, fordi han kan komplimentere de andre perfekt og giver os ekstra strenge at spille på, siger Mike Nielsen.

Kabaleløsning tæt på

Fenton Bradley Jr. er født og opvokset i Connecticut, USA, men kommer ikke til at tælle som Randers Cimbrias tredje amerikaner, da han også har statsborgerskab i Belize. Ligesom det var tilfældet med Charlie Burgess, da han spillede for kronjyderne.

Det giver noget fleksibilitet, når Mike Nielsen og kompagni skal have fuldendt truppen til den nye sæson. En opgave, hvor der fortsat bliver arbejdet på at hente gamle kendinge retur.

- Vi venter stadig på svar fra Rasmus Bach og Josh Fortune, som vi får meget snart. Når vi har det afklaret, begynder kabalen at gå op. Vi mangler også en stor mand, hvor vi har nogle løsninger i kikkerten, uden der dog er noget på plads endnu, siger forretningsføreren.

Ud over Fenton Bradley Jr. tæller Randers Cimbrias trup til næste sæson på nuværende tidspunkt Jordan Brangers, Brantley Bynum, Chris Nielsen, Casper Stage, Anton Hansen, Adjehi Baru og Oscar Alm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Randers FC går til pause foran efter straffescoring

Annonce