Annonce
Randers

August i Randers spækket med kultur

Selvom vi må vente til 2021 før der igen er Randers Festuge, så kan vi i år alligevel opleve lidt af stemningen, når kulturlivet folder sig ud i en august-buket. Borgere og gæster i kommunen vil blandt andet kunne opleve teater rundt om i byrummet. Billedet her er dog fra Randers Festuge i 2019.
Randers Festuge sender en stor august-buket af kulturoplevelser ud i Randers. Det sker som en kærlig hilsen, når nu selve festugen må vente til 2021.

RANDERS: I den kulturelle august-buket er både live musik, teater og udstillinger - som har fået tilskud på den betingelse, at de lever op til de gældende retningslinjer fra myndighederne.

- Da vi i juni måned åbnede puljen, var vi meget spændt på, om corona-krisen fik ansøgere til at holde sig tilbage. Vi fik heldigvis et pænt antal ansøgninger om mange spændende kulturoplevelser. Og det matcher netop festugens mål om at skabe mangfoldige oplevelser, siger Torben Hansen, formand for Randers Festuge og borgmester i Randers Kommune.

De forskellige arrangører arbejder i de kommende uger på højtryk for at udvikle og planlægge deres august-arrangementer. Blandt dem er for eksempel Randers Teater, der arbejder på en mobil forestilling med titlen '101-toner'.

Annonce

Tante Olga står for en række events herunder en koncert med Kim Larsen og Gasolin-tribute-bandet 'Peter og de andre kopier'. Hotel Randers byder på forskellige mindre koncerter i cafe Von Hornsleth og hotellets baggård.


Vi fik heldigvis et pænt antal ansøgninger om mange spændende kulturoplevelser. Og det matcher netop festugens mål om at skabe mangfoldige oplevelser

Torben Hansen, formand for Randers Festuge og borgmester i Randers Kommune


Randers Bibliotek, Museum Østjylland og Randers Kunstmuseum præsenterer sammen en udendørs udstilling med titlen 'Barn og ung i coronanes tid'.

Og den rytmisk sangerinde, Karoline Budtz, vil sammen med den klassiske guitarist, Louise Negro, i løbet af måneden arrangere en række pop-up events under navnet 'Amarcord Duo'. d.

Langt over 20 forskellige aktører har søgt om tilskud fra den særlige pulje, som Randers Festuge-bestyrelsen har afsat til at sende en kærlig hilsen midt i et ellers corona-ramt kulturliv. Puljen fra festugens bestyrelse var på 225.000 kroner, og der er nu lukket for ansøgninger.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: FCM får frispark lige uden for Randers FC-felt

Annonce