Annonce
Østjylland

Auning-virksomhed trimmet til krisen og klar til ny optur

Ove Dam Hedegaard og Jørn Christensen får sig en snak om en opgave, der er på vej gennem produktionen. Foto: Troels Nørlem.

»Reklamemaatten« trodser krisetider og er flyttet i nye, større og mere synlige lokaler på Industrivej 14.

AUNING. Selv om »Reklamemaatten« kun er seks år gammel. så har der været både op- og nedture for virksomheden og dens ejer Thomas Christensen, der som 30-årig indlogerede sig i lejede lokaler på Nørgårdsvej i Auning.

Annonce
For seks år siden etablerede den dengang 30-årige Thomas Christensen virksomheden Reklamemaatten i beskedne 30 meter lejede lokaler på Nørgaardsvej. Arkivfoto:Annelene Petersen

Nu har »Reklamemaatten« skiftet adresse til Industrivej 14 - 550 kvadratmeter i det tidligere bogbinderi, hvor de mange store maskiner nu er kommet på plads efter en lidt større flytteforretning i størrelsen XXX-large.

Reklamemaatten er flyttet ind i det gamle bogbinderi på Industrivej 14. Her råder virksomheden over 550 kvadratmeter, ca. 100 mere end på den tidligere adresse. Foto: Troels Nørlem.

»Krisen har lært os, at der skal tænkes anderledes. Man må tilpasse sig situationen. Flytningen giver os mere plads, vi skærer i omkostningerne og vi kan nemmemere trimme virksomheden op og ned efter markedets efterspørgsel«, konstaterer Thomas Christensen, der er optimist og sammen med sine medarbejdere er klar når opturen indfinder sig for alvor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Agesen efter hektisk afslutning mod tophold: - Jeg var rasende

Annonce