Annonce
Randers

Avisen anbefaler: Fem fede koncerter i Randers Festuge

Peter Vildmand optræder både solo og kan opleves sammen med Gasolon'-kopi bandet Fifi Dong i Randers Festuge. Arkivfoto: Lars Rasborg
Er du en hund efter musik, er der 104 forskellige koncerter at gå efter i Randers Festuge fra fredag 9. august til lørdag 17. august. Her får du et bud på fem af de mest interessante.

Randers: Fredag 9. august bryder det løs med den nye Randers Festuge. Alene på den musikalske front bliver der budt på 104 koncerter over de ni dage, festugen varer.

Avisen har håndplukket fem arrangementer, der måske er et besøg værd. Men vælg selv. Hele programmet for Randers Festuge kan ses på randersfestuge.dk

Annonce

1 Nicklas Sahl

Fredag 9. august, Rådhustorvet, kl. 18.00-18.45: Der bliver sikkert en asen og masen af døtre og mødre i nævnte rækkefølge, når popkometen Nicklas Sahl går på scenen på Rådhustorvet.

Den 22-årige musiker er hurtigt blevet et etableret navn på den danske stjernehimmel. Det skyldes ikke mindst hitsinglerne "Hero", "Planets" og "New Eyes". Sidstnævnte er siden udgivelsen for et års tid siden blevet spillet over 13 millioner gange på musik-streamingstjenesten Spotify.

2 Lars Lilholt Band

Lørdag 10. august, Værkets Amfiscene, kl. 20.00-23.59: Hvis man vil se eller gense Lars Lilholt Band på Værkets Amfiscene lørdag, må man slippe 295 kroner. Manden er efterhånden blevet 66, men der er stadig liv i kludene, når folk-rockens danske hitmager nummer et byder på genhør med alle de store hits.

"Kald Det Kærlighed", "Café Måneskin","‘Den Hvide Dværg" og mange andre klassikere vil gjalde ud over byen, hvilket garanterer fællessang og folkefest.

3 Fra Mozart til My Fair Lady

Onsdag 14. august, Værkets Amfiscene, kl. 17.00-18.30: Med et program, der rækker fra Mozart til "My Fair Lady", et veloplagt Kammerorkester, to velsyngende solister og David Riddell på dirigentpodiet er der lagt op til en særlig eftermiddag.

Sopranen Berit Barfred-Christensen og barytonen Jesper Mikkelsen synger et program med store operaarier, iørefaldende musicalhits og det bedste fra operetten.

Berit Barfred-Christensen er uddannet i Wien, hvor hun også har optrådt. Jesper Mikkelsen har en karriere, der især er koncentreret i Tyskland. Der er gratis adgang.

4 Fra Røde Mor til Grøn Far

Onsdag 14. august, Underværket, kl. 20.00-22.00: Gode, gamle Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969 og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan også med rette kalde sig multikunstner med en fortid som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m.

I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.

Troels Trier-showet hedder "Fra Røde Mor til Grøn Far". Billetprisen er 175 kroner plus gebyr.

5 Peter & De Andre Kopier og Fifi Dong

Lørdag 17. august, Tante Olga, kl. 21.00-23.59: Der er masser af muligheder for at lytte Gasolin's musik i Randers Festuge.

Lørdag diverterer Peter & De Andre Kopier med alle de kendte hits fra Gasolin' og Kim Larsen på Tante Olga, der sætter 150 billetter til salg.

Allerede i løbet af ugen er der christianshavnske toner i luften, når Fifi-Dong optræder i Jazz & Folk Teltet i Dytmærsken mandag aften, og sanger og guitarist Peter Vildmand tirsdag og torsdag eftermiddag giver den gas samme sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce