Annonce
Randers FC

Avisens bedømmelser: Indskifterne gjorde forskellen, men holdets mand lyste også op

Alhaji Kamara sikrede Randers FC 1-1 mod AaB. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Thomas Thomasberg startede med flere prominente navne på bænken mod AaB, men de gjorde forskellen, da de kom ind. Se avisens bedømmelse af Randers FC-indsatsen her.

Karakterskalaen

6 = Helt suveræn

5 = Fremragende

4 = God

3 = Godkendt

2 = Under niveau

1 = For ringe

0 = Dumpet

Uden for bedømmelse = Spillere med mindre end 25 minutter på banen.

1 Patrik Carlgren

Målmanden koster (igen) et mål. Denne gang med en kæmpe skovtur, som satte holdet tilbage fra første minut. Var derudover usikker flere gange, når dødboldene skulle håndteres. Det kan en enkelt god redning ikke opveje.

3 Björn Kopplin

En bundsolid indsats af tyskeren, som endda fik fyret flere langskud afsted. Han rundede for nyligt 100 kampe for klubben og fortsætter bare med et højt bundniveau.

3 Simon Piesinger

De lange stænger så en anelse tunge ud undervejs, men de kom alligevel sjældent i problemer. Boldene frem i banen var af svingende kvalitet, men roen indfandt sig særligt efter pausen.

3 Erik Marxen

Det var en fornuftig dag på kontoret for anføreren, som spillede sig op med resten af forsvaret, da det værste chok havde lagt sig ovenpå den frygtelige start.

3 Oliver Bundgaard

Den unge mand har en dejlig indstilling til det offensive, hvor han var tæt på at trække et straffe ud af det blå. Indlæggene manglede dog lige det i sidste på en dag, hvor det defensivt var godkendt.

2 Simon Tibbling

Svenskeren startede igen efter sin karantæne, men han har fortsat svært ved at bringe sig i de afgørende situationer og var meget tæt på at begå et torskedumt straffespark til sidst.

2 Lasse Berg Johnsen

Profilen var medskyldig i AaB's føringsmål og havde ellers svært ved at komme på kroppen af modstanderne og på tværs af afleveringerne. En kamp, som blev spillet et godt stykke under det vanligt høje niveau.

4 Frederik Lauenborg

Holdets mand går tit under radaren, men kan være fint tilfreds med sig selv søndag. Startede højt i banen for at presse AaB og burde også have fået en assist, mens han efter pausen agerede dybdeliggende skraldemand.

2 Tobias Klysner

Viste til tider evner til at spille bolden væk fra hjemmeholdets pres, men kantspillerens helt store styrke, farten, blev aldrig sat i scene, hvilket resulterede i en anonym indsats.

2 Nicolai Brock-Madsen

Efterlod i den grad hjertet på banen, hvor der blev knoklet for føden i duellerne. Alt for ofte blev han dog den lille med Rasmus Thelander, så han fik aldrig sat sine holdkammerater i scene.

2 Stephen Odey

Er normalt berømmet for evnen til at ramme målet, men brændte helt ukarakteristisk en kæmpe direktør tidligt i opgøret og fandt ellers aldrig ind i samarbejdet med angrebsmakkeren. Det kan han gøre bedre.

4 Alhaji Kamara

Kom ind i pausen og reddede et point med et fremragende hovedstødsmål, men der er stadig lige rigeligt dumme frispark og bolde, som springer fra ham.

4 Tosin Kehinde

Indskiftingen af dribleren vendte kampen på hovedet. Pludselig blev der skabt noget over kanten, hvor han leverede assisten og med lidt mere held også selv kunne være kommet på tavlen.

4 Vito Hammershøy-Mistrati

Fuldendte de afgørende indskiftninger i pausen ved at tage kuglen til sig, føre den frem og fordele spillet på glimrende vis. 45 minutter var nok til at understrege, hvorfor han altid starter inde.

Udenfor bedømmelse

Marvin Egho (75.) og Jakob Ankersen (82.).

Annonce
Randers For abonnenter

Guide til køb af juletræet: Her kan du få gode ideer, hvis du er på jagt efter julens populære grantræ

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Opdateret: Broslagsmål endte med at skille Kjærsgaard fra de konservative - dermed er det også et farvel til vigtige poster

Leder For abonnenter

Jammerlig snerydning i Randers: Hvorfor skal vi stadig skøjte rundt og sætte liv og lemmer på spil?

Randers

VIA-elev fremviste falsk coronapas i undervisningen: Så bankede politiet på hendes dør

Randers

Betonblokkene lå spredt ud over E45: Spentrup-chaufførs lastbil mistede al strøm og forårsagede omfattende uheld

Sundhedsministeren er smittet med corona

Randers For abonnenter

Heidi døde af en blodprop i hjertet i 2009, men blev genoplivet: Hun fik 12 ekstra år at leve i

Erhverv

Jeanne glæder sig til at hente sit nyeste køb hjem fra grænsen: En lyserød truckerdrøm er gået i opfyldelse

Randers

Flytning af lyntestcenter i Randers skaber jubel blandt podere: Rykker ind i varmen på Falckstationen

Boligsalget slår sidste år flere uger inden årsskiftet

Randers

Politisk julebombe: Christina Kjærsgaard forlader Konservative og bliver byrådsmedlem for Østbroen

Randers For abonnenter

Rutineret vognmand om for dårlig snerydning: - Det er Randers Kommune, der vil spare penge

Randers

Julemænd på motorcykler mødt af smil og vink: Se videoen af de festlige fyre, som spredte glæde og larm på regionshospitalet

Annonce