Annonce
Randers FC

Avisens udsendte følger Randers FC tæt i Tyrkiet

Randers Amtsavis har sendt journalist Martin Termansen til Tyrkiet for at følge Randers FC. Foto: Anne Myrup Pedersen
Randers Amtsavis har sendt vores dygtige sportsjournalist, Martin Termansen, med Randers FC til Belek, hvor han vil levere analyser, liveblogs, seneste nyt og meget andet godt fra træningslejren.

Randers: Randers Amtsavis følger Randers FC. Hver dag. Året rundt.

Derfor er vi selvfølgelig også på plads i forbindelse med klubbens træningslejr i Belek i Tyrkiet. Sportsjournalist Martin Termansen er tæt på holdet under hele turen og vil dagligt rapportere fra turen.

Han vil levere de klassiske portrætter og interviews, men Martin vil også gå bag kulisserne og give avisens trofaste læsere de skæve vinkler fra træningslejren.

PLUS-abonnenter på amtsavisen.dk kan desuden glæde sig til, Martin liveblogger fra de tre træningskampe, som Randers FC skal spille i Tyrkiet.

Efter at have fulgt Randers FC på turen kommer Martin også til at give sit bud på, hvordan startopstillingen kan se ud, når det bliver alvor med forårspremieren 16. februar mod AGF.

Så du kan roligt glæde dig til, at de første historier begynder at tikke ind. Det sker i løbet af søndagen på amtsavisen.dk, og i mandagens trykte avis har vi hele to sider med historier fra træningslejren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce