Annonce
Randers

Både mor og søn sigtet efter skilteuheld: Video og vidner overbeviste betjente

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Bilkørsel uden kørekort og tilbageholdelse af oplysninger. To unge mænd var stukket af fra havareret bil, men videoovervågning og vidneudsagn gav dem problemer.

Uggelhuse: En 21-årig mand og hans 46-årige mor blev mandag begge sigtet efter et færdselsuheld mandag morgen kl. 7.50. Østjyllands Politi blev kontaktet, da en bil var kørt ind i et vejskilt på Bygaden i Uggelhuse ved Randers SØ. Vidner forklarede, at to unge mænd efterfølgende var flygtet fra bilen.

Da politiet kom frem, fik de fat i flere vidner og noget videoovervågning, og ud fra beskrivelser og billeder fandt betjentene frem til en 21-årig mand fra lokalområdet, som opholdt sig med en ven hjemme hos sin mor. Den 21-årige nægtede at have ført bilen, og hans 46-årige mor påstod, at det var hende, der havde siddet bag rattet.

Betjentene var dog ud fra vidneudsagn og videoovervågning overbeviste om, at moren slet ikke havde været med i bilen, og at det var den 21-årige, der havde siddet bag rattet. Sønnen blev i første omgang sigtet for at have kørt bil, selvom han er frakendt kørekortet, og moren blev sigtet for ikke at ville oplyse, hvem der havde kørt hendes bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Dronning Margrethe frabeder sig blomster på sin fødselsdag: - Send dem til andre ældre

Annonce